Palvin Barbi első élő videójában nemcsak gyönyörű, hanem elképesztően bájos és szerény is

A világhírű magyar modell már évek óta együttműködik az ismert márkával, az Armani Beauty-val. Most a nemzetközi brand Instagram-oldalán, egy élő videóban sminkelte ki magát. Ezt a bejelentkezést csak imádni lehet!

A 26 éves magyar szupermodell a napokban az Armani Beauty márka közösségi oldalán jelentkezett be élőben, mégpedig Los Angelesből. Barbi itt piheni ki az elmúlt időszak fáradalmait, egyébként szerelmével, Dylan Sprouse színésszel New Yorkban élnek. A pár nemrég ünnepelte kapcsolatuk második évfordulóját, amelynek alkalmából egy közös képet is feltöltött a színész az Instagram-oldalára. Most ismét viszontláthattuk Barbit a közösségi oldalon, de ezúttal egyedül. Élete első élő videójában egy egyszerű és gyorsan elkészíthető nappali sminket mutat be magán, amihez Armani termékeket használ. A 32 perces videóban természetesen angolul beszél, és árad belőle a végtelen kedvesség és az elképesztő szerénység:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Armani beauty (@armanibeauty) által megosztott bejegyzés,

A bejelentkezés első perceiben úgy tűnik, mintha zavarban lenne, be is vallja, hogy egy kicsit idegesnek érzi magát és szabadkozik a kissé álmos arca miatt. Aztán elmondja, hogy a kedvenc feel-good”, természetes hatású sminkjét fogja elkészíteni és reméli, hogy a nézők tanulnak majd valami újat a sminkelés terén, olyat, amiről azelőtt még nem hallottak. Miután felviszi az arcára a hidratálókrémet, két színből keveri ki az arctónusához tökéletesen passzoló alapozó árnyalatot, amit aztán az ujjbegyei segítségével masszíroz be. A szemhéjfesték és a rúzs árnyalatának kiválasztásához az élő videó nézőinek segítségét kéri, sőt mielőtt felvinné a rúzst az ajkaira a beérkezett kérdésekre is igyekszik válaszolni. A smink természetesen tökéletesre sikerül, bár szerintünk Palvin Barbi pontosan ugyanolyan gyönyörű make up nélkül is!

Nyitókép: Antony Jones/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: