Pamela Anderson fia, Brandon: „A suliban gyakran keveredtem verekedésbe anyám miatt”

Pamela Anderson a róla készült dokumentumfilmben nem félt felfedni valódi érzéseit, és életének titkaiba is beavatja a nézőket. A Los Angeles-i premierre fiai kísérték el, Brandon gyermekkoráról is őszintén vallott.

A Baywatch egykori sztárja nemcsak filmet forgatott az életéről, de memoárt is írt róla, a munka azonban okozott néhány nehéz pillanatot a színésznőnek. Anderson elmondása szerint újra átélni a múltat egyszerre volt magával ragadó és érzelmi hullámvasút. 

Sorra vette élete összes fejezetét

A Pamela, a Love Story visszamegy az időben és sorra veszi mindazt, ami az egykori botrányhőst botrányhőssé tette. „Érzelmileg nem volt könnyű mindent újra átélni, de nem akartam megspórolni a munkát” – mondta Anderson, és hozzátette, hogy a könyvet is hasonló szellemben írta. „Az életem összes fejezetén végigmentem”. 

A filmen fiai is elérzékenyültek

A film premierjére természetesen fia, Dylan Jagger Lee és Brandon Thomas Lee is elkísérték, ráadásul Brandon már a forgatásokon is részt vett. „Szerintem Dylan jobban elérzékenyült a film láttán, hiszen Brandon már ismerte a történetet, miután két éve ő is benne van ebben. Anyaként kifejezetten nehéz volt mindez, hiszen egy percig sem akartam megterhelni a gyerekemet. De ez egy családi projekt, és az biztos, hogy rengeteg érzelem kötődik hozzá” – nyilatkozta az 55 éves színésznő, aki tűzpiros ruhában érkezett a film premierjére. Az alkotás a kritikusok szerint a világ egyik leghíresebb szőke bombázójának intim portréja.

Most az egész világ látja, amit Anderson csak a fiainak mutatott meg

A Pamela, a Love Story Anderson életét és karrierjét követi végig, azt az utat, ahogy a kisvárosi lányból nemzetközi szexszimbólum, színésznő, aktivista és anya lesz. Fia, a 26 éves Brandon maga is színészettel foglalkozik, így nem ismeretlen számára a filmvilág. „Ha anyámra gondolok egy hihetetlenül olvasott, intelligens, jószívű és szenvedélyes ember jut eszembe. Ezt az oldalát a világ sosem látta” – mondta Brandon, aki úgy érzi, mindenki csak az anyja külsejével volt elfoglalva, és nem adtak neki új esélyt, amikor megérdemelte volna. Mindig hihetetlenül tehetséges nőnek láttam, akiben rengeteg lehetőség van, és ezt a mai napig így gondolom”. 

A fiúk tűzbe mennének édesanyjukért

Anderson fiainak nem lehetett könnyű gyerekkora, hiszen amikor az édesapjukkal készült szexfilmjük nyilvánosságra került, az őket is örökre megbélyegezte. Gyerekkoromban azt hittem, hogy mindenki tud rólam és a családomról olyan dolgokat, amelyeket valójában nem kellett volna tudniuk” – mondta Brandon. Emlékszem, amikor az iskolában valaki anyámat emlegette, azonnal verekedésbe kezdtem, mert alig láttam a dühtől”. Dylan szerint minden lehetősége megvolt az édesanyjának, hogy több millió dollárt keressen a nyilvánosságra került szexvideóval, ám sosem tette, mert számára mindig a család volt az első.„Talán másképp alakultak volna a dolgok, ha úgy dönt, pénzzé teszi a kazettát. De ő csak azzal foglalkozott, hogy nekünk mi az érdekünk” – mondta Dylan. 

A színésznő korábban azt nyilatkozta, fiai buzdították, hogy vágjon bele a dokumentumfilmbe. „Van bennem egy kis szorongás a filmmel kapcsolatban. Nehéz volt az elmúlt év,  felelevenítettem az összes emlékem, és büszke vagyok rájuk. Egy kisvárosi lány történetét írtam le, aki megérkezik Los Angelesbe, és átéli az összes vad és őrült kalandot, amit csak lehet. Aztán hazamegy”.

A színésznőről készült dokumentumfilm elérhető a Netflixen.

Forrás: People, PageSix

Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

    Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
    Legnépszerűbb cikkek: