Pamela Anderson fia nem is hasonlíthatna jobban az édesapjára

A ’90-es évek szőke bombázóját és egykori férjét újra együtt látták egy Los Angelesi partin. A viharos szerelmükről elhíresült hajdani pár barátságosan és visszafogottan ünnepelte gyereke sikerét, Brandon új divatkollekciójának bemutatóját.

Pamela Anderson és Tommy Lee 3 évig voltak házasok. 1995-ben kötötték össze az életüket egy négynapos, viharos románcot követően, végül 1998-ban elváltak. „Ő volt életem szerelme. Vad és őrült kezdet volt, ami mindkettőnknek túl sok volt– nyilatkozta Pam 2015-ben a PEOPLE magazinnak. „Tényleg szerelem volt első látásra. Mindössze négy napja ismertem őt, mielőtt hozzámentem.” Kapcsolatukból két gyerek született. Az idősebbik fiú Brandon, aki ma már feltörekvő divattervező és tehetséges színész Los Angelesben. A fiatalabbik fiú pedig Dylan, akit olyan híres divatmárkák kértek fel modellnek, mint az Armani vagy az Yves Saint Lauren, de minden vágya, hogy világhírű DJ legyen.

Néhány napja a büszke szülőket újra együtt láthatták a rajongók. Pam és Tom együtt ünnepelték Brandon nagy estéjét és új divatmárkájának, a Swingers Club-nak a debütálását. A Baywatch egykori bombázója és a híres zenész Brandon oldalán pózolt a fiú divatbemutatóját követő partin. A családi fotón Brandon testvérei mellett, Tommy Lee felesége, Brittany Furlan is látható. Az 54 éves színésznő és az 59 éves rocksztár megjelenésükkel fejezték ki 25 éves fiuk új vállalkozásának támogatását. Az eseményen pedig részt vett Brandon barátnője is, Lily Easton, szupermodell.

Brandon és édesapja kapcsolata nem volt mindig felhőtlen. 2018-ban egyik veszekedésük fizika tettlegességgé fajult, de még ugyanabban az évben kibékültek. Brandon jelenleg a The Hills: New Beginnings című sorozatban szerepel, amiben híres édesanyja is feltűnik.

Forrás: people.com
Nyitókép: Phillip Massey/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: