Csak pár perced van sminkelni reggelente? Látnod kell ezt a trükköt!

Napi 5 perc nappali smink

Nincs se erőd, se időd 5 percnél tovább sminkelni reggelente? Mutatunk egy videót, amelyben tényleg 5 perc alatt készíti el a vlogger a nappali sminkjét.

sminkeléshez elengedhetetlen a pontosság, hiszen ha hibázol, akkor jöhet a javítgatás. Ezen a ponton pedig csökken a lelkesedés, és valljuk be, jóval nehezebb szép munkát végezni. Ahhoz, hogy ezt elkerüld, érdemes ellesned pár trükköt a profiktól. Reggel másra sem vágysz, csak egy 5 perc alatt kivitelezhető, természetes hatású sminkre, amit még félálomban is el tudsz készíteni? Mi is így vagyunk ezzel. Ennek apropóján kerestünk is egy ilyen sminkvideót.

Lisa Eldridge vlogger egy szimpla nappali sminket valósít meg ezen a felvételen. Ez a szolid kinézet szuper egy átlagos munkanapra, de egy délutáni kávézáshoz is tökéletes. Ha egy kicsit több festéket vetnél be, szintén ajánljuk neked, hisz ideális alapja lehet bármilyen, bonyolultabb sminknek is.

A folyamat a következő:

  1. Lisa egy folyékony alapozóval kezd, amelyet először ujjal, majd ecsettel dolgoz el körkörös mozdulatokkal. Ezután korrektort helyez a szemzugokba. Ezzel a technikával optikailag távolíthatók a közel ülő szemek. Végül a bőrhibáit egy apró hegyű ecset használatával fedi el.
  2. Ezután a szemeit hangsúlyozza. Narancsos-bézs árnyalatot helyez fel a szemhéjára, majd a szeme külső részére. A szempilláit először göndörítővel igazítja, majd spirállal emeli ki – az alsó pillasort is kifesti.
  3. A szemöldökét is megigazítja, barna színű porral tölti ki a hézagokat. Arcát rózsaszínű pirosítóval hangsúlyozza.
  4. A sminkjét egy enyhe, rózsás árnyalatú szájceruzával fejezi be, majd szintén halvány színű ajakbalzsamot helyez fel. Az utolsó fél percben a végső simításokon dolgozik.

 

Mivel a videó bal felső sarkában végig számol a stopper, így igazolt, hogy Lisa valóban 5 perc alatt végez a sminkkel. (A videó nincs felgyorsítva!) Az alapozásra nagy hangsúlyt fektet, közel 2 percébe telik, hogy megfelelően eldolgozza a festéket.

Minden lépésnél megmutatja, hogy milyen termékeket használ, viszont a videó alatt megjegyzi, ezek nem feltétlenül passzolnak a te bőrtípusodhoz. Számos dologtól függ, milyen színeket, alapanyagokat kell használnod a sminkeléshez. Ismerned kell a színskálát, a szemed formáját, a bőrtípusodat stb.

Persze van, hogy nincs kedved feldobni semmit, maximum alapozót, viszont ha szórakozni mész, vagy egy rangos eseményre hívnak, oda azért érdemes valami különlegessel előrukkolni. Apropó, a céges karácsonyi partira is megtervezheted már a sminked, s az alap megvalósításához remek segítség ez a videó.

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: