Pat McGrath legújabb sminkkollekcióját a Csillagok háborúja inspirálta

A csillogás garantált

A brit sminkmester közismerten hatalmas Star Wars rajongó. Így nem meglepő, hogy a hamarosan megjelenő limitált kiadású sminkkollekciójával a Csillagok háborúja legújabb része előtt tiszteleg.

Azoknak, akik valaha elmerültek már egy kicsit a szépségipar, pontosabban a sminkelés világában biztosan nem ismeretlen Pat McGrath neve. A 49 éves brit sminkmester igazi legendának számít a szakmában, aki a legnagyobb divatmárkákkal és a legismertebb hollywood-i sztárokkal is dolgozott már. Meseszép sminkjei a divathetek kifutóin, a vörös szőnyeges eseményeken és olyan magazinok oldalain kápráztattak már el minket, mint a Vogue, a Harper’s Bazaar és az Allure. Pat McGrath sikereiről sokat elmond, hogy 2017-ben megalapított sminkmárkájáról (Pat McGrath Labs) az összes beauty guru ódákat zeng, valamint több rangos díjat is bezsebelt már. Például 2019-ben a Time Magazin beválogatta a világ 100 legbefolyásosabb embere közé.

Legújabb limitált kiadású sminkkollekciójáról december elején hullt le a lepel. Abban biztosak lehetünk, hogy ez a hír nemcsak a sminkelés szerelmeseit hozza lázba, hanem a Star Wars-rajongókat is. A Pat McGrath Labs új kollekciója, a Star Wars: The Rise of Skywalker Collection a kultikus film legújabb része előtt tiszteleg.

©Pat McGrath Labs

A kollekció minden darabját a Csillagok háborúja ihlette. A négy rúzs és a három paletta először csak Angliában lesz elérhető, itt december 13-tól vásárolható meg a Selfridges üzleteiben. Ha nem járnál mostanában a szigetországban, akkor sem kell aggódnod – december 26-tól a márka weboldalán bárki megrendelheti a neki tetsző darabokat. A termékek ára 12 300 és 38 400 forint között mozog – a borsos ár ne tévesszen meg, garantáltan elkapkodják majd a kollekció minden egyes darabját.

Nyitókép: Pat McGrath Labs

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: