„Elképzelni sem lehet még egy hozzá hasonló embert” – az augusztusban elhunyt Olivia Newton-Johnra emlékezett Pink

Pink az American Music Awards díjátadó ünnepségen beszélt az „abszolút legenda” Olivia Newton-Johnról.

Pink, mielőtt elénekelte volna a Grease sztárja ikonikus dalát, megható beszédben tisztelgett Olivia Newton-John előtt. „Ikon volt” – mondta a vörös szőnyegen. Majd a gálán is megrendítő szavakkal emlékezett a „legendára” – ahogy ő nevezte a színész-énekesnőt, aki augusztusban hunyt el mellrákban, 73 évesen.

„Kedves ember volt” – mondta Pink Newton-Johnról.„És valóban támogatta a fiatalabb előadókat. (…) Egyszerűen nagyon egyedi volt, elképzelni sem lehet még egy hozzá hasonló embert. Remélem, megfelelően tudok most emlékezni rá.” – tett hozzá az énekesnő az előadása előtt.

Nem akármilyen kíséret

Pink családjával együtt érkezett az eseményre. Az énekesnő kifejtette, hogy a gyerekek hozzászoktak ahhoz, hogy anyuval dolgoznak. „Számukra ez már nem is igazán izgalmas. Olyan sokszor velem vannak a fellépéseken.” – mondta Pink a családtagjairól, a 11 éves Willowról és az 5 éves Jamesonról, akik férjével, Carey Harttal együtt kísérték őt a gálára. – „Jelenleg azt sem tudják, hol vannak.” Viccesen odafordult a gyerekeihez és megkérdezte őket: „Tudjátok, hol vagytok most? Fagyira vártok, ugye?” Az énekesnő azért azt is hozzátette, hogy a gyerekek izgatottak az „Imagine Dragons és Mama” fellépése miatt.

Ikonikus dallal tisztelgett Olivia Newton-John emléke előtt

Pink a megrendítő beszédet követően a Grammy-díjas Olivia Newton-John „Hopelessly Devoted to You” című slágerét adta elő, mely a Grease musical egyik ikonikus dala. Miközben csillogó pezsgőszínű ruhában énekelt, az elhunyt világsztár képei egy óriási képernyőn jelentek meg mögötte a színpadon.

Egyébként a gálát is Pink nyitotta meg, mégpedig új kislemezének dalával, a „Never Gonna Not Dance Again”-nel.

Pink és az Imagine Dragons mellett Carrie Underwood, GloRilla és Cardi B, Yola, David Guetta, Missy Elliott, Bebe Rexha, Dove Cameron, Anitta, Lil Baby, J.I.D., Charlie Puth, Ari Lennox és Stevie Wonder is színpadra lépett az est során.

Forrás: People.com
Nyitókép: Matt Winkelmeyer / Staff / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: