Gyógyítás frekvenciákkal: a plazmagenerátor hatékonyan kezelheti a Poszt-COVID tüneteit

A legújabb fejlesztésű plazmagenerátor készülék a sérült DNS törésére is képes.

Dr. Leitem Ágnes doktornőre évekkel ezelőtt találtam rá, először vércseppanalízisen voltam nála. De nemcsak a vizsgálati módszerei, a személyisége és a vitalitása is magával ragadott, azóta is rendszeresen járok hozzá. Számos olyan gyulladásból hozott már rendbe, amit egy sima vérvétel ki sem mutatott. Mivel évtizedek óta a megelőzésben hiszek, és erre is törekszem, évente többször is „meglátogatom”. Nem, feltétlenül azért mert lenne bármi bajom is, csak szeretem, ha ezt nem csak én gondolom így, hanem az ő kütyüi is ezt támasztják alá.

Legújabb masinája, amelynek „alávetettem” magamat, a plazmagenerátor készülék. Ez az első ránézésre egy inkubátorhoz hasonlító gépezet nagyon leegyszerűsítve és közérthetően fogalmazva: a betegségek korokozóit képes megsemmisíteni. „Egy német professzor, Dr. Rife a negyvenes években új felfedezést tett a betegségek gyógykezelésével kapcsolatban: elmélete szerint minden mikroorganizmusnak megvan a saját a típusához egyedülálló frekvenciája. Egy probléma van, hogy ezek a kórokozok nagyon ravaszak, és változtatják a frekvenciájukat, ezért különösen fontos a frekvenciák pontos meghatározása. A bemért korokozók ugyanis a meghatározott frekvenciával likvidálhatók ” – mondja a doktornő a gép hatásmechanizmusáról.

Dr. Leitem Ágnes fotó: naturport.eu

A professzor feljegyzései és számításai alapján készítették el a gépet, ami számtalan betegség esetén nyújt fájdalommentes gyógyulási lehetőséget. Ágnes fél éve használja a gépet, a legfigyelemreméltóbb eredményeket a poszt-Covid tünetekkel érkező betegeknél tapasztalja. „A Covidon átesettek jönnek legnagyobb számban, mivel a tüskefehérje erőteljesen megdolgozza a szervezetet. Bőrproblémákra is kiváló, hiszen a pattanások, gennyes gyulladások is nagyon sokszor bakteriális eredetűek. De az influenza, a HPV, a különböző eredetű gombás betegségek, bakteriális ízületi gyulladások esetén is nagyon komoly eredményeket tapasztaltunk az elmúlt időszakban”.

Mi történik a kezelés alatt?

Az első lépés természetesen egy állapotfelmérés, ami egy speciális mérő eszközzel történik, ez a meridiánokon és energiacsatornákon keresztül mutatja meg a szervezetben elszaporodott kórokozok jelenlétét. „A szervezet megváltozott rezgésállapota egyértelműen jelzi a betegséget, ez alapján, mindenkinek egyénileg, személyre szabottan ‘programozom be’ a kezelési tervét. Nagyon gyakori az aflatoxin jelenléte, ami egy erőteljesen toxikus penészgomba, ez előfordulhat a gabonák héjában, ezáltal a teljes kiőrlésű kenyérben is, de akár a sörben is. És nagyon érdekes a földimogyoró is, mert sokáig azt hitték, hogy ha megpörkölik, az jót tesz neki, de kiderült, hogy ettől az eljárástól csak még toxikusabbá válik. Ez a gomba nagyon sok emberben megtalálható, s mivel daganatkeltő is lehet, az első lépés, hogy ezt kiirtjuk. Csalóka, mert nem feltétlenül produkál tünetet, de rengeteg gyulladást okozhat”.

Tehát az egyénileg bemért adatok alapján megvan, hogy melyik korokozó ellen kell dolgozni. Több generációja is volt a készüléknek, az Athon 5, amit a doktornő is használ, a legújabb fejlesztés. „A legcsodálatosabb az egészben az, hogy a gépben van egy DNS törő program is, amivel az adott kórokozó DNS-ét is össze lehet törni, hogy ne tudjon tovább szaporodni”.

Plazmagenerátor készülék fotó: zappertechnology.com

Pihentető gyógyulás

A refluxszal érkező betegek már az első alkalom után javulásról számoltak be, de az esetek többségében, például egy Candida gomba teljes kiirtásához 6 alkalom szükséges. „Heti két alkalommal lehet és érdemes jönni, és két hét után újabb méréssel ellenőrzöm, hol tart a folyamat. A kezelési idő pedig attól függ, hány korokozó ellen indítunk támadást”.

A kezelés idő tekintetében is nagyon kedvező, mivel a maximális idő is csak 40 perc lehet. Ráadásul kényelmes és pihentető, és még le sem kell vetkőzni, mert ruhán keresztül is hat a frekvencia. A kezelő helyiségben egyszerre csak egy ember tartozódik, és ami nekem kifejezetten tetszett, hogy nem lehet bevinni mobiltelefont, mert zavarja a gép hatékony működését. Így az is garantált, hogy miközben relaxálva, fájdalom nélkül gyógyulunk, az agyunkat sem terheljük felesleges impulzusokkal.

A frekvenciáknak köszönhetően a korokozók szétesnek, ami szintén okozhat toxikus tüneteket, ezért a szervezet tisztulásához elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás. Nem kell megijedni, ha a kezelés után rosszabbnak érezzük az állapotunkat, hiszen ez azt jelzi, hogy elindult a méregtelenítés, tisztulás folyamata.

Nyitókép: Maridav/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: