Ezekre a praktikus sminktrükkökre bármikor szükséged lehet!

Napi 5 perc a szépségedért

Ez a néhány gyors tipp és módszer szinte bármikor jól jöhet a sminkeléshez. Ha kevés időd van arra, hogy a legtöbbet hozd ki magadból, érdemes kipróbálnod ezeket!

Rád is jellemző a sietős szépítkezés és sminkelés? A rohanós hétköznapokon nem mindig van elegendő időnk arcunk csinosítására, ezért előfordulhat, hogy csak a legszükségesebb mozdulatokra kerítünk sort körülbelül 5 perc alatt. Ha nincs időd minden nap fél órát készülődni, akkor biztosan te is kitapasztaltad már, hogyan hozhatod ki magadból a legtöbbet a legrövidebb idő alatt.

Vannak olyan esetek, amikor eszköz hiányában muszáj a kreativitásodat használnod. Mint amikor az ecseteid száradnak, ezért helyettük az ujjaidat veted be. Ha ismerősek ezek a szituációk, segítségedre lehetnek az alábbi remek, időspóroló tippek!

Nézd meg az alábbi videót – ezek a módszerek segíthetnek!

Ezeket a trükköket próbáld ki a videó alapján:
1. Nem találod a szemceruzád a táskádban? Semmi gond, használd a folyékony rúzsod! Tegyél egy keveset belőle egy vékony ecsetre, és húzd ki a szemed! Ezután ne feledkezz meg a szádról sem, használd ugyanazt a terméket!
2. Bronzosításhoz ecsetre lenne szükséged? Tűzz két hajtűt a púderecsetedre oldalirányból, és kész is!
3. Félre kented a piros rúzst? Alkalmazz korrektort egy kis ecsettel, így könnyedén eltüntetheted a felesleges festéket!
Nem szeretnéd, hogy a rúzsod elkenődjön vagy összefogja a fogaidat?
A rúzsozás egyszerűnek tűnhet, de valójában mindannyian tudjuk, hogy egy apró hiba mennyire el tudja rontani az összképet. De ez azért ne vegye el a kedved ettől a sminkterméktől, hiszen bármilyen alkalomra bombasztikus, klasszikus, elegáns és szexi is tud lenni! Van piros rúzsod, de nem igazán szoktad használni, mert kicsit tartasz az élénk színektől vagy a technikai bakiktól? Most megosztjuk veled a tökéletes vörös rúzs titkait!

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: