Rátalált az örök fiatalság forrására? Liz Hurley 57 évesen is hihetetlenül néz ki bikiniben

A színésznő a Maldív-szigetekről osztott meg egy videót, melyben bomba formában és szuper hangulatban köszönti az új évet. A felvételt elnézve te sem fogod elhinni, hogy nemcsak 40, hanem 50 éves is jócskán elmúlt már.

Liz Hurley a Maldív-szigetekről köszöntötte 2,5 millió Instagram követőjét az óceán kék színéhez passzoló bikiniben, majd a következő képkockákon a vízben táncolt egy Selena Gomez dalból készült remixre. A turisztikai reklámnak is beillő videóban az 57 éves színésznő nemcsak csodás alakjával, de remek hangulatával is kedvet csinált egy Maldív-szigeteki utazáshoz.

Szilveszter Elvisszel

Hurley a videót nem sokkal azután osztotta meg, hogy fiával közösen szilveszterezett. Az évzáró buliban csillogó overállt viselt, mely Britney Spears Toxic című dalának a klipjét juttatta eszünkbe. A fotókon pedig húszéves fia, Damian mellett más barátok, sőt egy Elvis imitátor is látható. Az albumhoz pedig ezt írta a színésznő: „Keserédes búcsúzás 2022-től: egy év elképesztően boldog és végtelenül szomorú emlékekkel. Igyunk 2023-ra, remélem, mindenki álmai valóra válnak.”

Liz Hurley így búcsúzott egykori vőlegényétől

A keserédes búcsúzással Hurley valószínűleg utalt arra is, hogy 2022-ben veszítette el korábbi vőlegényét, Shane Warne-t. A férfival 2010 és 2013 között alkotott egy párt a színésznő. Az 52 éves krikettjátékos Koh Samuiban hunyt el, vélhetően színinfarktusban. A tragikus halálesetről Hurley az Instagram-oldalán is megemlékezett. Egy közös fotót posztolt, melyhez ezt írta: „Boldog születésnapot ’Oroszlánszív’. Minden nap hiányzol!”.

Forrás: DailyMail.co.uk
Nyitókép: Alan Crowhurst / Stringer / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: