Rebel Wilson az idei évét a családjának szenteli

A színésznő az elmúlt éveit mindig egy meghatározott cél köré szervezte, az idei évet pedig a "család évének" nevezte ki.

Kezdődött a „szórakozás évével”, ami az őrült kalandokról szólt. Majd jött a „szerelem éve”, amikor – a színésznő elmondása szerint – körülbelül ötven emberrel randevúzott. Ezután jött az „egészség éve”, amikor több mint harminc kilótól szabadult meg. Az idei évet pedig a „család évének” titulálta Rebel Wilson. 

A gyermekük a legfontosabb

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rebel Wilson (@rebelwilson) által megosztott bejegyzés


„Az egységünket építjük, és azon dolgozunk, hogyan csináljuk a dolgainkat immár egy kis családként” – mondta egy interjúban. A színésznő és menyasszonya, Ramona Agruma 9 hónapos kislányukat nevelik együtt. A saját elmondása szerint „munkamániás” színésznő célja, hogy egy kicsit lazábban legyen jelen a projektjeiben. Ebben pedig a családja is segítségére van, akikkel idén elutaztak már Aspenbe, Dubaiba és a Karib-térségbe is, nemsokára pedig Ausztráliába repülnek, ahol Wilson is felnőtt. 

Nemsokára megkondulnak a harangok?

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rebel Wilson (@rebelwilson) által megosztott bejegyzés

Idén egy új szerepre is készül a színésznő, aki februárban jegyezte el szerelmét. Wilson elárulta, hogy Agrumával már javában szervezik az esküvőjüket, habár még nem tűzték ki a dátumot. „Ramona adott nekem egy esküvőszervező túlélőkészletet, először azt hittem, viccből” – mesélte Wilson. „De aztán azt mondta: „Nézd meg ezt a helyszínt. Hogy tetszene?”. Majd én egész nap dolgoztam, és mire hazaértem, összeállította a vendéglistát.”  Ám a szervezésben vannak kihívások, ugyanis Wilson inkább egy összetettebb esküvőt képzel el, míg Agruma ennek az ellenkezőjét. 

Hitelesen élni

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rebel Wilson (@rebelwilson) által megosztott bejegyzés

A színésznő korábban Instagrammon osztotta meg az életmódváltását, de őszintén beszélt a termékenységért vállalt küzdelmeiről és az anyává válásáról is. „Ha átmész egy nehezebb időszakon, akkor örömet okoz, ha utána megoszthatod a történeted másokkal. Nem tudok mást tenni, mint hitelesen élni” – mondta Wilson, aki jelenleg leginkább az anyasággal tölti az időt. Wilson számára ugyanis a nap legjobb része az, amikor munka után hazaér a kislányához. „Feldobom Royce-t a levegőbe, közben ő csak kacag, csiklandozom, majd segítek lefektetni őt. Egyszerűen elolvadok tőle” – áradozott a büszke anya.

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: