Elhatároztad, hogy 2022-ben életmódot váltasz? Rebel Wilson újévi fotója a bizonyíték arra, hogy semmi sem lehetetlen

A Tökéletes hang sztárja két évvel ezelőtt eldöntötte, hogy sokkal nagyobb figyelmet fordít az egészségére, mert korábban gyakorlatilag egyáltalán nem foglalkozott vele. Azóta közel 40 kilót fogyott.

Rebel Wilson nem tagadja, az egészséges életmód pár éve még nem szerepelt a fontossági listáján. Előfordult, hogy a napi kalóriabevitele akár a háromezret is elérte. A színésznő ugyanis az evésbe fojtotta a bánatát az édesapja elvesztése után és nem törődött önmagával. „Az étel segítségével csillapítom az érzelmeimet. Az apám elhunyt szívrohamban, ez egy szomorú időszak volt” – mesélte. „Ha most visszatekintek arra a nőre, annyira büszke vagyok arra, amit elért és akivé lett.”

A Tökéletes hang sztárja a negyvenedik születésnapja közeledtével kezdett el gondolkozni azon, hogy le szeretné fagyasztani a petesejtjeit, ám az orvosai azt tanácsolták neki, akkor lehet igazán eredményes a folyamat, ha egészséges(ebb)en fog hozzá. Rebel ekkor vágott bele a Mayr-kúrába és az edzésbe. Elhatározta, hogy nem áll meg addig, amíg a mérleg 75 kilót nem mutat. (Dr. Franz Xaver Mayr módszerének lényege az emésztőrendszer méregtelenítése, melyhez többek között a tejtermékek, a glutén és a cukor elhagyására van szükség. De a Mayr-kúra nagy hangsúlyt fektet a tudatos étkezésre is, azaz a falatok alapos megrágására, a slow evésre.)

Sosem késő tenni önmagunkért!

A szakmában egyébként rengetegen le akarták beszélni Rebelt a fogyásról: „Amikor kijelentettem, hogy az egészségnek szentelem az évemet, átformálom magam fizikailag és megváltoztatom magam, azt kérdezték, miért tennék ilyet? Hiszen dollármilliókat kerestem azzal, hogy én vagyok a vicces, kövér csaj” – árulta el. A színésznő azonban nem hallgatott a kritikusaira és mára közel 35 kilóval könnyebb. „Ugyanaz a személy vagyok, csak egy sokkal egészségesebb kiadásban.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rebel Wilson (@rebelwilson) által megosztott bejegyzés

Sőt, Rebel immár annak (is) szenteli az életét, hogy másokat is a cselekvésre biztasson a saját példáján keresztül. Azt vallja, ő maga is bánja, hogy nem lépett korábban. „Ma már tudom, hogy képes vagyok erre, de néha mégis szomorú vagyok, hogy nem kezdtem bele hamarabb. Talán már harmincasként meg kellett volna próbálnom, nem csak negyvenévesen. De mindenki más utat jár be és ez nem egy verseny vagy mérkőzés.” A sztár hisz benne, hogy sohasem késő változtatni és önmagunk legjobb verziójává válni. Ő például (hála a súlyvesztésnek) ma már sokkal jobban bírja az akár 16 órás forgatásokat, nem fáradnak el a lábai. „Az általános egyensúlyra, az egészséges egyensúlyra törekszem” – nyilatkozta és azt is kiemelte, hogy semmit sem tilt meg magának – legfeljebb feleannyit eszik egy hamburgerből, vagy a sült krumpliból, mint azelőtt.

Forrás: Daily Mail/The Sun/Hola!
Nyitókép: Stefanie Keenan/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: