„Minden erőfeszítés megéri!” – Rebel Wilson az életmódváltásra biztat mindenkit

Lassan két éve, hogy a színésznő elhatározta, a fontossági listájának élére helyezi az egészségét, mivel korábban semmilyen téren nem foglalkoztatta a téma. Az erőfeszítései és a kitartása pedig meg is térült: mára közel 30 kilóval könnyebb.

Ha az életmódváltásról van szó, aligha akad ma inspirálóbb sztár Rebel Wilsonnál, aki az elmúlt másfél évben közel 30 kilót ledobott magáról. A színésznő 2020-ban eldöntötte, hogy az egészségére fog koncentrálni és eléri a 75 kilogrammos álomsúlyát. A tapasztalatait és az eredményeit pedig meg is osztja a közösségi oldalán, hogy segíthessen másoknak a kezdő lépések megtételében.

Legutóbb például fürdőruhában pózolt az Instagramon, amivel szintén a változásra szerette volna motiválni a követőit. „Sosem késő, hogy fejleszd önmagad – az egészséged, a színed, a boldogságod és a harmóniád” – írta a fotója alá. „Szeretnék mindenkinek üzenni, akik megpróbálnak egy kicsit jobbak lenni a héten: Vágjatok bele! Minden apró cselekedet számít. Minden erőfeszítés megéri. Megérdemled.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rebel Wilson (@rebelwilson) által megosztott bejegyzés

És ha valaki, Rebel Wilson pontosan tudja, milyen könnyű ételbe fojtani a bánatunkat, és teljesen elhanyagolni az egészségünket. Azt mondja, az édesapja halála után az evésbe menekült és akár a háromezret is elérte a napi kalóriabevétele. „Apám szívrohamban halt meg, utána egy borzasztóan szomorú idő következett” – magyarázta és azt is hozzátette, akkoriban nem értékelte önmagát úgy, ahogyan kellett volna. „Ha most visszatekintek arra a nőre, annyira büszke vagyok arra, amit elért és akivé vált.” Rebel azt sem tagadja, hogy érzelmi oldalról kellett a legtöbbet foglalkoznia az életmódváltással, hogy elkerülhesse a bánatevést.

A sztár egyébként a kitartása mellett a szigorú edzéstervnek és a Mayr-kúrának köszönheti a máris csodálatos alakját. Az említett módszert egy orvos, Dr. Franz Xaver Mayr fejlesztette ki. A doktor úgy gondolta, hogy a titok az emésztőrendszerünk méregtelenítésében rejlik, ezért kiiktatta az általa kidolgozott étrendből a tejtermékeket, a glutént és a cukrot is. Emellett a tudatos étkezést is fontosnak tartotta, vagyis a kúrája követőinek minden egyes falatot legalább negyvenszer meg kell rágnia.

Forrás: People
Nyitókép: Christopher Willard/ABC/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: