Rebel Wilson bevallotta, féltették attól, ha lefogy, elveszti a népszerű, vicces kövér lány karakteréből adódó szerepeket

A Tökéletes hang sztárja azt mondja, a saját csapata akarta lebeszélni az életmódváltásról, hiszen dollármilliókat keresett azzal, hogy ő a túlsúlyos komika.

Az életmódváltást illetően egyérteéműen Rebel Wilson az egyik legnagyobb példaképünk, hiszen a színésznő két évvel ezelőtt megfogadta, hogy az egészségére fog koncentrálni és a döntése mellett azóta is kitart. A sztár mára közel 40 kilót ledobott magáról, és közben másokat is arra biztat, kövessék a példáját. Rebel azt vallja, sosem késő megtenni az első lépést! (Ő például korábban az evésbe fojtotta a bánatát és akár a háromezret is elérte a napi kalóriabevitele.)

Ám míg számunkra elképesztően inspiráló Rebel útja, addig voltak, akik le akarták beszélni arról, hogy megszabaduljon a súlyfeleslegétől. A 41 éves színésznő nemrég bevallotta, többen is kritizálták az életmódváltása miatt, méghozzá a saját csapatából Hollywoodban. „Amikor kijelentettem, hogy az egészségnek szentelem az évemet, átformálom magam fizikailag és megváltoztatom magam, azt kérdezték, miért tennék ilyet? Hiszen dollármilliókat kerestem azzal, hogy én vagyok a vicces, kövér csaj” – nyilatkozta a BBC Newsnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rebel Wilson (@rebelwilson) által megosztott bejegyzés

Rebel egyébként azt mondja, akkor is szerette magát, amikor jóval többet mutatott a mérleg, de belül pontosan tudta, az egészségére káros, hogy az evéssel próbálja elnyomni az érzéseit. „Így küzdöttem meg azzal, hogy nem tartom magam természetes előadónak, mégis mindennap fel kellett lépnem” – árulta el, majd hozzátette, állandó stresszben és nyomás alatt élt amiatt, hogy így kellett teljesítenie.

A színésznő ugyan már egyre inkább közeledik az álomsúlyához, azért néha még ő is hibázik, és ezt nem is tagadja. „Nem vagyok tökéletes, még most is előfordul, hogy az ételbe fojtom a bánatom, mivel a stressz továbbra is az életem része, a munkámban pedig ugyanúgy nagy lehet a nyomás… Nem vagyok tökéletes” – hangsúlyozta a People magazinnak. „De hálát érzek amiatt, hogy tartós változást érhettem el. Ettől jobban érzem magam. Ugyanaz a személy vagyok, csak egy sokkal egészségesebb kiadásban.”

Forrás: People
Nyitókép: Mark Metcalfe/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: