Rebel Wilson előbújt: a színésznő bemutatta barátnőjét

Pénteken posztolt egy közös képet a barátnőjével, de később kiderült, hogy Rebel Wilson coming outja egy ausztrál lap újságírójának nyomására miatt történt meg éppen most. Andrew Hornery hétfőn bocsánatot kért a színésznőtől.

Rebel Wilson coming outja pénteken még úgy tűnt, őszinte vallomásként tör a felszínre. A 42 éves színésznő az Instagramon posztolt egy közös képet barátnőjével, Ramona Agruma divattervezővel, méghozzá egy elég cuki szöveggel. „Azt hittem, egy Disney-herceget keresek… de talán mindvégig egy Disney-hercegnőre volt igazán szükségem” írta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rebel Wilson (@rebelwilson) által megosztott bejegyzés

A világsztárt elárasztották a pozitív üzenetek szerte a világból, előbújására viszont árnyék is vetült. Kiderült ugyanis, hogy egy ausztrál lap, a Sidney Morning Herald már korábban tudott új kapcsolatáról, és nyomás alá is helyezték a színésznőt, aki több mint valószínű, hogy végül emiatt bújt elő éppen most.

Az újságíró elnézést kért, Rebel Wilson egy mondatban reagált

Meg is keresték a világsztárt csütörtökön, és kétnapos határidőt adtak neki, hogy reagáljon az információikra, hozzátéve, hogy szombaton mindenképp megírják a hírt. Erről a Herald oldalán az újságírójuk, Andrew Hornery számolt be cikkében, ami akkora felháborodást váltott ki, hogy az írását végül törölték. Helyette Hornery bocsánatkérő levelét publikálták hétfőn.

Az újságíró azt írja, nem akarta megbántani Rebel Wilsont. Meleg férfiként pontosan tisztában van vele, milyen mélyen tud fájni a diszkrimináció, és az utolsó dolog, amit valaha szeretne, hogy ilyen fájdalmat okozzon bárkinek. Továbbá elismerte, hogy rosszul közelítette meg az egészet, ráadásul hétvégi cikkének hangnemén érződik a csalódottsága, ami árnyékot vet az egész írásra. Ez nem fair, és ezért elnézést kérek” tette hozzá.

Rebel Wilson egyelőre a Twitteren egy újságírónőnek válaszolva egyetlen mondatban reagált a történtekre: Köszönöm a hozzászólásaitokat, nagyon nehéz helyzet volt, de próbáltam méltósággal kezelni.”

Rebel Wilson
Rebel Wilson coming outja nem szívből jött, nyomásra történt. Fotó: Vivien Killilea / Stringer/GettyImages

Rebel Wilson coming outja nem befolyásolja a boldogságát

Persze, sokan aggódnak most a színésznő boldogságáért, és remélik, a párkapcsolatára nem lesz hatással ez a nyomás alatt történt coming out. Egy barátja szerint viszont nincs mitől félni: a névtelenséget kérő közeli ismerős azt nyilatkozta a People magazinnak, hogy ő még soha nem látta boldogabbnak a színésznőt.

Rebel Wilson coming outja előtt már elárulta, hogy van valakije, akit közös barátaik közvetítésének köszönhetően ismert meg, de akkor még nem árulta el, ki az illető. Hetekig csak telefonon beszéltünk, mielőtt személyesen is találkoztunk volna. És ez nagyon jó módja annak, hogy megismerjük egymást”  árulta el. Hozzátéve, hogy ez szerinte kicsit régimódi, de nagyon romantikus dolog.

Ramonával egyébként nem most jöttek össze, Instagramján többször is feltűnt már a divattervezőként dolgozó, több nyelven beszélő fiatal nő.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rebel Wilson (@rebelwilson) által megosztott bejegyzés

Rebel legutóbbi, az Instagramon is felvállalt kapcsolata Jacob Busch milliárdoshoz fűződött. Ez a románc viszont nem volt túl tartós: a lapok 2021 februárjában írták meg, hogy néhány hónap után szakítottak. Rebel a tavaszt és a nyarat eléggé betáblázva töltötte: novemberben azt nyilatkozta, hogy kicsit elege is van a randizásból, hiszen rengeteg emberrel találkozott. Most már inkább nem menne bele kalandokba, hanem megvárná az igazit… és ki tudja, lehet, hogy meg is érkezett az életébe. De nem egy Disney-herceg, hanem egy Disney-hercegnő személyében.

Forrás: People.com és USMagazine.com
Nyitókép: Vivien Killilea/Stringer/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: