„Soha nem támogattam semmilyen diétás pirulát” – jelentette ki Rebel Wilson

A színésznő a közösségi oldalán mesélt arról, hogy hazugságok terjednek róla (és úgy általában a fogyásának történetéről) az interneten.

Bár a szakmában sokan le akarták beszélni Rebel Wilsont arról, hogy megszabaduljon a súlyfeleslegétől, mert akkor nem játszhatná el többé az őt népszerűvé tevő „vicces kövér lány” karaktereket, a színésznő nem hallgatott rájuk és elhatározta, életmódot vált. A sztár két évvel ezelőtt kijelentette, elkötelezi magát az egészsége mellett és ehhez a fogalmához azóta is tartja magát. Mára közel 40 kilóval könnyebb, fantasztikusan érzi magát a bőrében

Mindenkit arra biztat, bátran kövessék a példáját, mert tényleg sohasem késő cselekedni önmagunkért és minden apró lépés és erőfeszítés megtérül majd. Rebel nem titkolja azt sem, hogyan sikerült ilyen bámulatos eredményt elérnie. „Az orvos azt mondta nekem, Rebel, ha meg akar szabadulni a nemkívánatos testzsírtól, akkor a legjobb, amit tehet, hogy egyszerűen csak elkezd sétálni.”

„Nincs szükség magas intenzitásra és hegymenetben haladásra sem, elég, ha mérsékelt tempóban sétál egy órát mindennap”mondta egy interjújában és kiemelte a vízivás fontosságát is.

Azt viszont határozottan elutasítja, hogy bármilyen „csodaszert” is bevetett volna a súlyvesztése érdekében. „SOHA nem támogattam semmilyen diétás pirulát, mágikus fogyókúrát vagy kriptovalutát” – írta az Instagram-oldalán. „Ha valaki ehhez hasonló dolgokat olvas az interneten, kérem, jelentse átverésként. Ha kiállok valami mellett, arról kizárólag a hivatalos és ellenőrzött közösségi médiámban értesülhettek a bejegyzéseimben” – hangsúlyozta.

„Nagyon bosszantó, amikor az emberek jogellenesen vagy félrevezető módon visszaélnek a nevemmel.”

Forrás: E! Online
Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: