4 új szokás, ami Rebel Wilsonnak segített kitartani a fogyása mellett

Azt már tudjuk, hogy Rebel Wilson szuper formába hozta magát, és életmódváltásának köszönhetően közel 40 kilót fogyott. De hogyan tudja tartósan is megőrizni ezt az eredményt? Ennek jártunk most utána.

Rebel Wilson fogyása, ahogy arról már biztosan olvastál, teljes életmódváltásnak köszönhető: a színésznő két éve döntötte el, hogy 2020 lesz számára az egészség éve, és emellett ki is tartott. A végeredmény közel 40 kiló mínusz, amiből egy sem kúszott vissza alattomosan, ahogyan a pluszkilók szoktak.

De vajon hogyan csinálja, hogyan tudja távoltartani a kilókat? Annyit elárulunk, hogy nem vet be diétás pirulákat, sem egyéb csodaszereket, hanem ezt a négy egyszerű dolgot alkalmazza nap mint nap a súlya, illetve az alakja megőrzéséért.

Rebel Wilson
Rebel Wilson fogyása bámulatos, ahogy az is, milyen hatékonyan tartja távol a pluszkilókat. (Fotó: Mark Metcalfe/Getty Images)

Rebel Wilson 4 új szokása, amelyekkel kitart a fogyás mellett

1. Leszámolt az érzelmi evéssel. Folyamatosan dolgozik magán, és szépen halad az önszeretet felé vezető úton, ami az étkezési szokásait is érinti. Rebel egy korábbi interjúban elárulta, hogy szerinte korábban érzelmi evő volt, ami az önszeretet hiányában gyökerezhet nála. Miután ezt felismerte, el tudott kezdeni tenni ellene, és mára szépen halad: nőtt az önértékelése, és egész más szemmel néz önmagára. Rosszabb napokon pedig már nem az az első dolga, hogy eltünteti a hűtő tartalmát, mert megtanulta, hogy nem ez a helyes lépés.

2. A mozgás nem kényszer, hanem örömforrás. Valószínűleg elég nagy megvilágosodás lehetett számára, hogy a sportnak nem kell szenvedésnek lenni. A kulcs mindössze annyi, hogy örömet adó mozgásformákat érdemes választani, így szinte észrevétlenül maradhatunk aktívak, akár órákon át, ahogy most már Rebel is teszi nap mint nap. Új kedvenc mozgásformái a tenisz és a HIIT edzés, de nagyon megszerette a gyaloglást is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rebel Wilson (@rebelwilson) által megosztott bejegyzés

3. Fehérje, fehérje, fehérje! Rebel Wilson fogyása, illetve a pluszkilók távoltartása valószínűleg nem valósult volna meg, ha a színésznő nem változtatott volna a táplálkozásán. „Korábban valószínűleg napi 3000 kalóriát is bevittem, de mivel főleg szénhidrátot ettem, hamar megéheztem. Ma már magas fehérjetartalmú étrendet követek, ami kihívás, mert nem voltam hozzászokva a sok húshoz. Így a csirkemell mellett sok halat és lazacot eszem” – mondta.

4. Nem tiltások és korlátozások közepette tengeti a napjait. A színésznő a Women’s Health magazinnak elárulta, hogy nem tilt magának semmit, inkább egyensúlyra törekszik. Ennek jegyében belefér például a hamburger vagy a fánk is, de manapság csak felét eszi meg a korábban megszokott adagjainak. Így a kalóriabevitelt is kordában tartja, anélkül, hogy éhes maradna.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rebel Wilson (@rebelwilson) által megosztott bejegyzés

Forrás: Eatthis.com

Fotó: Mark Metcalfe/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: