Rebel Wilson megcsókolta barátnőjét a US Openen, szemmel látható a boldogságuk

Kapcsolatuk nyilvánosságra hozatalát nem önszántukból tették, egy újság fenyegetése miatt érezték úgy, hogy eljött az idő.

Rebel Wilson és barátnője, Ramona Agruma is ott volt a híres arcok között, akik Serena Williams hétfő esti meccsét nézték a US Openen, és nem szégyelltek egy kis műsort szolgáltatni. Wilson és Agruma a privát páholyukban csókolóztak és ölelkeztek, egymás vállára hajtották a fejüket, miközben beszélgettek és kuncogtak. Mindeközben képtelenek voltak letörölni a mosolyt az arcukról. Rebel ragyogóan nézett ki egy élénk rózsaszínű ruhában, amely tökéletesen kiegészítette barátnője monokróm megjelenését.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Wilson és Agruma, aki a Lemon Ve Limon nevű fenntartható divatcéget alapította, júniusban hozták nyilvánosságra kapcsolatukat. Az első közös Instagram képük alá a színésznő azt kommentelte, hogy „Azt hittem, hogy egy Disney-herceget keresek…de talán amire valójában szükségem volt egész idő alatt, az egy Disney-hercegnő”. Egy hónappal korábban Wilson elárulta, hogy boldog párkapcsolatban él, de akkor még nem nevezte meg, hogy ki a párja. Azt azonban elárulta, hogy egy barátja hozta össze őket.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Wilson azután mutatta be barátnőjét a világnak, hogy egy újság azzal fenyegetőzött, hogy kitálal. A Sydney Morning Herald újságírója online megerősítette, hogy két napot adtak a színésznőnek, hogy válaszoljon egy cikkre, amit a szerelmi életéről akartak megjelentetni.

 „Szóval úgy tűnik, nem Rebel Wilson döntése volt, hogy kitálaljon. Az SMH & The Age bevallotta, hogy 2 nappal előre szóltak neki, hogy ‘outolni’ fogják. Ami még rosszabb, hogy a Sydney Morning Heraldnál nyíltan meleg férfiak is részt vettek ebben”

– tweetelte Kate Doak újságíró.

Wilson is megerősítette a hírt, hogy a „coming out” nagyon nehéz volt, és csak azért hozta nyilvánosságra a szerelmüket, mert egy ausztrál újság exkluzív cikket akart közölni Wilson és Agruma randizásáról. A cikk hatalmas felháborodást keltett, így az írást végül törölték az oldalról, helyette egy bocsánatkérő levelet publikáltak.

Nyitókép: Jean Catuffe / Contributor
Forrás: PageSix

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: