Rebel Wilson luxusszállodát népszerűsít barátnőjével Dubajban, ahol halálbüntetés is járhat a melegeknek – a rajongók kiakadtak

Rebel Wilson jó néhány követőt vesztett, miután a hétvégén párjával Dubajba utazott Beyoncé koncertjére.

A Pitch Perfect sztárja és divattervező kedvese, Ramona Agruma Dubajba utaztak, hogy részt vegyenek az Atlantis The Royal pazar megnyitóján, ahol Beyoncé 4 év után fergeteges koncertet adott. A színésznő megosztott néhány fényképet az utazásról, amint Agrumaval összeöltözve egy luxusmedence mellett pózolnak. A képpel nincs is semmi baj, Rebel Wilson rajongói azonban megkérdőjelzték, hogy miért népszerűsíti egy olyan ország turizmusát, ahol a melegség felvállalása bűncselekménynek számít és halálbüntetés jár érte. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rebel Wilson (@rebelwilson) által megosztott bejegyzés

Rebel Wilson félretette az elveit

A színésznő egy videót is megosztott a fényűző szállodáról, ahol láthatóan remekül szórakozott kedvesével. A rajongók felháborítónak tartják, hogy a sztár egy olyan luxusszállodát hirdet, ahol az Egyesült Arab Emírségek szabálya szerint nem is mutatkozhatna párjával. Ez a lépés már csak azért is meggondolatlan volt, mert a színésznő tavaly nyáron a LMBTQ+ közösség tagjaként lépett fel. Eszerint Wilsonnak nem lenne szabad olyan helyre utaznia, ahol finoman szólva nem nézik jó szemmel az azonos neműek szerelmét. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rebel Wilson (@rebelwilson) által megosztott bejegyzés

Megvesztegethető egy ingyen utazással?

„Jaj, Rebel. Tudod, hogy Dubajban halálbüntetés jár a homoszexualitásért? Egy ilyen ország támogatása nagyon rossz példa, különösen a közösség tagjaként ” – így reagált egy kommentelő a színésznő posztjára. „Ó, a kiváltságosak. Mi a helyzet a többi LMBTQ emberrel?” – írta egy másik, többen pedig képmutatással vádolták, amiért egy ingyenes utazás kedvéért félreteszi az elveit (bár arról nincs információnk, hogy az utazás valóban ajándék volt-e). Wilson a hotelhez tartozó Nobu étterem megnyitójáról is posztolt, ugyanis Agrumaval ezen a programon is részt vettek, bár semmiféle jelét nem mutatták annak, hogy intim kapcsolatban vannak. A kemény kritikák mellett azért olyanok is akadtak, akik örültek a színésznő boldogságának. „Gyönyörűen néztek ki” – írta az egyik rajongó, a másik pedig hozzátette: „Mindketten lenyűgözőek vagytok”.

Wilson és Agruma tavaly nyáron hozták nyilvánosságra a kapcsolatukat, novemberben pedig megszületett kislányuk, Royce Lillian, akit béranya hozott világra. Úgy tűnik a friss szülők nem utaztak a kisbabájuk nélkül, Wilson azt is megosztotta közösségi oldalán, amint hármasban vacsoráznak a medence mellett.

Forrás: PageSix, Daily Mail
Nyitókép: Jeff Spicer / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: