Reese Witherspoon és Ryan Philippe együtt ünnepelték fiuk 18. születésnapját

A sztárpáros, akinek útjai 2006-ban különváltak, múlt szombaton közös fotókat posztolt. Az alkalom második gyerekük, Deacon születésnapja volt. A képekből árad az egymás iránt érzett szeretet és büszkeség.

A két híresség hét éven át alkotott egy párt. Házasságukból két gyönyörű gyerek született: Ava és Deacon. Lányuk a megszólalásig hasonlít anyukájára, míg a fiuk inkább édesapja vonásait örökölte. A szülők megható bejegyzést tettek közzé Instagramon szombaton, méghozzá Deacon 18. születésnapja alkalmából. Witherspoon és Philippe mintha mit sem öregedtek volna az elmúlt csaknem két évtized alatt. Az idő múlása csupán abból érzékelhető, hogy kisebbik gyermekük is felnőtt már.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ryan (@ryanphillippe) által megosztott bejegyzés

A 47 éves színész posztjából árad a szeretet és büszkeség. „Boldog 18. születésnapot a mi gyönyörű, okos, tehetséges és gondoskodó fiunknak” – írta Ryan. „Igazi fény vagy ezen a világon, és mindenki, aki ismer, nagyon szeret téged. Szerencsések vagyunk, hogy az anyukád és az apukád lehetünk. Szeretünk, kölyök… (Azt mondanám, hogy elég jól csináltuk @reesewitherspoon).”

A Doktor Szöszi 45 éves sztárja egy sor pillanatfelvételt osztott meg zenész fiáról a jeles nap alkalmából az Instagramon. „Hogy történhetett ez? Deacon 18 éves?!” – írta a képek alá. Egyik nap még Pokémon kártyákat cserélt, Bruno Mars dalokat énekelt és Ninja Warrior-t játszott a hátsó kertben. A következő nap pedig már magasabb nálam, süti a családi steaket a grillen és a legjobb barátaival saját zenét csinál. A szívem szétrobban a büszkeségtől.”

Reese Witherspoon gyakran és őszintén beszél arrról, hogy mennyire fontosak számára a gyerekei, és hogy sosem gondolta volna, hogy ilyen fantasztikus kapcsolata lesz velük. „Nagyon-nagyon hálás vagyok, hogy ezek a kis emberek az életem részei” – nyilatkozta nemrég a színésznő. „Már két felnőtt gyerekem van, ami őrület!”

Forrás: people.com
Nyitókép: Jason Merritt/TERM/Staff/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: