Reese Witherspoon fia színészi babérokra tör, kitalálod, melyik sorozatban debütál?

Tartja a mondás, hogy az alma nem esik messze a fájától: Reese Witherspoon fia tehetségét minden bizonnyal híres szüleitől örökölte!

Reese Witherspoon és Ryan Phillippe fia, Deacon Phillippe szülei nyomdokaiba lép. A 18 éves Deacon a Netflix Az én még sosem… című vígjáték-dráma sorozatának harmadik évadában debütál színészként. A szereposztás, annyira nem volt meglepő hiszen a sorozat alkotója Mindy Kaling, nagyon jó barátságot ápol Reese Witherspoonal. Mindy és Reese 2018-ban ismerkedtek meg az Időcsavar című film forgatásán, azóta szinte elválaszthatatlan barátnők. A Netflix közleményéből kiderült, hogy a Deacon vendégszereplőként fog szerepelni a sorozatban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Netflix US (@netflix) által megosztott bejegyzés

A sorozatban Deacon, Parker szerepét kaparintotta meg, aki a főszereplő Devi (Maitreyi Ramakrishnan) vitapartnerének riválisa egy jól szituált magániskolából. Deaconnak nem lesz váratlan az iskolahelyzetben való szereplés, tekintve, hogy a 18 éves fiatal a múlt hónapban érettségizett le. 

Deacon korábban már mutatott érdeklődést a szórakoztatóipar iránt. Két kislemezt adott ki Deacon név alatt. Míg Deacont úgy tűnik, vonzza az ipar, addig nővére, Ava Phillippe nem biztos benne, hogy Hollywood az, ahol neki helye van. Bár a 22 éves lány 2021-ben debütált modellként Pat McGrath Bridgerton sminkkollekciójában, még mindig nem tudja, hogy a kamera előtti életet választja-e.

A fiatalok nemcsak a színészi tehetsége miatt nézhetnek fel anyjukra. Az Oscar-díjas Reese, a színészi munkája mellett harcol a bántalmazott nők jogaiért, saját ruhamárkája van, könyveket ír, könyvklubokat tart és mindezek mellett három gyermek anyukája.

Forrás: PageSix
Nyitóképünk: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: