Reggel feldob, este ellazít – ilyen a tökéletes tusfürdő (x)

Tusfürdő hedonistáknak

Nem tudom, hogy a visszafogott, üde illata, vagy a sűrű, ápoló textúrája ragadott magával, de a Barnängen legújabb Oil Intense termékcsaládjának tusfürdője levett a lábamról.

Reggelente, amíg nem iszom meg egy csésze feketét, nem vagyok ember. Sokáig kerestem azt a tusfürdőt, ami képes felébreszteni, és átkódolni az éjszakai bagoly agyamat pacsirta üzemmódra. Kávés, kakaós, energetizáló, zöld teás, minden illat és állag megfordult már a fürdőmben, de egyikkel sem jártam sikerrel. Eddig. A Barnängen legújabb tusfürdője azonban maga a reggeli kényeztetés: illata nem tolakodó, csak finoman élesztget, mint az a lágy dallam, amit ébresztő gyanánt választottam a telefonomon.

Adózzunk a természetesség oltárán

No, igen. Az illat mellett a másik fontos szempont számomra, ha kozmetikumot választok, hogy természetes legyen. Ha grátiszban még vegán is, annak külön örülök. A natúr vonal már csak azért is a kedvencem, mert nem szeretem, ha tusolás után úgy hagyom el a fürdőszobát, mintha magamra locsoltam volna egy parfüméria összes kölnijét. A visszafogott illat mellett az állagáról is szólnom kell néhány szót, ugyanis ez a gazdag, krémes készítmény még az én sprőd bőrömmel is csodát tett. Bevallom, kicsit elhanyagolom a testápoló használatát, viszont imádok tűzforró víz alatt állni és elmerengeni az élet nagy dolgain. Mondanom sem kell, hogy ez a kombináció nem kedvez a száraz bőrnek. Szerencsére most már van egy klassz tusfürdőm, ami remekül hidratál.

Oil Intense Krémtusfürdő, Barnängen 1799 Ft

Az esték fénypontja

Hogy lehet egy tusfürdő esténként lazító hatással rám, mikor reggel épp az ellenkezőjét műveli? Fogalmam sincs, de tényleg ezt teszi, relaxál és kikapcsol, nemcsak a testemet gyógyítja, a lelkem is. Tudtátok, hogy a vadrózsaolaj segíti a bőr regenerálódását, képes begyógyítani a kisebb sebeket és elegyengeti a bőrfelszínt? Na, látjátok, lehet, hogy ezért lazulok le használat közben, mert tudom, hogy jó kezekben vagyok.

Kiknek ajánlom?

Azoknak, akik kedvelik az egyszerű, kifinomult illatokat és száraz a bőrük. De az biztos, ha nem lenne száraz a bőröm, én akkor sem tudnék ellenállni neki.

Melyek a legfontosabb összetevői?

Vadrózsaolaj, ricinusolaj, német kamilla virágának kivonata.

Nyitókép: Unsplash

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: