Néhány perc a valóságtól távol: ha így kezded a reggeled, kiegyensúlyozottabb leszel

Reggeli életenergia meditáció

Szánj magadra legalább 10 percet minden reggel! Ha megéled az énidőd, kiegyensúlyozottabb és produktívabb leszel. Próbáld ki a meditációt!

Meditálni jó. Jót tesz testednek, lelkednek egyaránt. Tudom, hogy nincs időd, sietned kell, meg amúgy is feszült vagy, képtelenségnek tűnik ellazulni, DE hidd el, már napi 5-10 percnyi meditálással is többet nyersz, mint gondolnád.

Agykontrollosként rendszeresen meditálok, igyekszem minden nap időt fordítani rá. Korábban én is gyakran kihagytam a reggeli feltöltődést a fenti kifogások valamelyikére hivatkozva, de hamar rájöttem, hogy a 10-15 perc „nyereség” csak illúzió, valójában jóval többet bukok az üzleten. Feszültebb vagyok, türelmetlenebb, és valahogy semmi nincs a helyén, amikor kihagyom a reggeli ellazulást. Úgyhogy a jó közérzetem – és a kollégáim érdekében – negyed órával korábbra állítom az ébresztőt.

Megvannak a kedvenc meditációs anyagaim, de mindig örömmel próbálok ki valami mást, valami újat. Most például egyik kolléganőm ajánlotta Dr. Karafiáth Balázs mindfulness coach meditációs anyagait, amiket hétről hétre bemutatunk nektek. A mai napomat a reggeli életenergia meditációval indítottam, és jól esett a magamra fordított idő. Holnap reggel próbáld ki te is!

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: