Rihanna a hírek szerint egy egészséges kisfiúnak adott életet

Május 13-án megszületett Rihanna és ASAP Rocky babája Los Angelesben – adta hírül a TMZ. Bár sokat még nem tudunk a kis jövevényről, az biztos, hogy kisfiúval bővült a sztárfamília.

A két híresség 2020 óta alkot egy párt, januárban jelentették be a terhességet és azóta is Rihannától hangos a sajtó. Ugyanis az énekesnő, divatikon és a Fenty kozmetikai márka megálmodója teljesen újraírta a kismama divatot.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

badgalriri (@badgalriri) által megosztott bejegyzés

„Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, azt mondtam magamnak: Én biztosan nem fogok a kismama osztályon vásárolni! Sajnálom, de túlságosan élvezem azt, hogy kiöltözzek, játsszak a divattal. Ezt nem fogom azért feladni, mert a testem változik. Remélem, hogy újradefiniálhatjuk azt, hogy mit illik egy terhes nőnek viselnie. A testem elképesztő dolgokat visz véghez ezekben a hónapokban és ezt nem fogom szégyellni. Ezt az időszakot meg kell ünnepelni! Szóval miért kellene elrejtened a terhességedet?” – nyilatkozta Rihanna áprilisban a Vouge-nak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

badgalriri (@badgalriri) által megosztott bejegyzés

Ugyanebben az interjúban szóba került az is, mikor jön ki az énekesnő új albuma, hiszen a 2016-os „Anti” című lemez óta nagy a csend Rihanna zenei karrierjében. „Most teljesen máshogy állok a következő projektemhez, mint korábban. Ez sokkal inkább illik hozzám. Autentikus, örömet szerez nekem, és ez igazán felszabadító.” Hogy mikor érkeznek az új dalok, arról azonban nem szól a fáma. Sőt, egy dokumentumfilm is készül az énekesnőről, azonban ennek egyelőre sem a címe, sem a megjelenési időpontja nem ismert, az biztos, hogy nagy várakozás övezi, hiszen a kilencszeres Grammy-díjas barbadosi énekesnő eszméletlen sikereket tudhat maga mögött. Eddig összesen 14 dallal vezette a Bilboard Hot 100-as listáját, amivel negydik az örök ranglistán. Csupán Mariah Carey, Elvis Presley és a The Beatles előzi meg. De nemcsak zenei sikerei miatt érdemel figyelmet, hanem üzletasszonyként is letette névjegyét, sőt, 2021 óta Barbados nemzeti hőse.

Üröm az örömben

Rihanna és ASAP Rocky közös gyermeke alig egy hónappal azután született, hogy a rappert letartóztatták egy 2021 novemberi lövöldözés ügyében. A Los Angelesi rendőrség vizsgálja a férfi szerepét a bűntényben, de egyelőre azzal gyanúsítják, hogy több lövést is leadott egy társaságban, ahol egy fő kezét horzsolta is a golyó.

Forrás: Wikipedia, The Guardian
Nyitókép:
Mike Coppola / Staff/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: