Rihanna a mellrák elleni küzdelemre hívja fel a figyelmet legújabb kollekciójával

A mellrák elleni küzdelem hónapjában debütált a Savage x Thrivers

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, ehhez csatlakozott Rihanna is, akinek legújabb Savage X Thrivers nevű kollekciójának kampányában 4 olyan erős nőt ismerhetünk meg, akik a mellrák egyik agresszív típusával küzdenek.

Rihannának csak néhány évre volt szüksége ahhoz, hogy örökre letegye a névjegyét a divat- és a szépségiparban. Divattervezőként először a Fenty X Puma kollekcióival kápráztatta el a világot, majd létrehozta saját kozmetikai márkáját a Fenty Beauty-t, legújabb vállalkozásával, a Savage X Fenty-vel pedig teljesen átformálta a fehérneműipart. A bizniszlédivé avanzsált énekes emellett a felelősségvállalásról sem feledkezett el – divatbemutatóit és kampányait is a diverzitás jellemzi, valamint a body positive mozgalom lelkes támogatója. Így nem ért minket nagy meglepetésként, hogy a mellrák elleni küzdelem hónapjában egy limitált kiadású kollekcióval jelentkezett, amivel a fontos ügy mellé állt.

A Savage X Fenty oldalán néhány nappal ezelőtt mutatták be a Savage X Thrivers kapszulakollekciót, amivel Rihanna tovább bővítheti filantróp kezdeményezéseinek sorát. A kollekció kampányfotóin és a kisfilmben négy olyan fiatal nőt ismerhetünk meg, akiknél a mellrák agresszív típusát diagnosztizálták. Stephanie Seban, Bianca Muniz, Johanna De La Cruz és Nalie Agustin személyes történetük megosztásával próbálnak meg reményt adni és példát mutatni a hasonló helyzetben lévő nőknek.

A kollekció darabjai a rózsaszín megannyi árnyalatában pompáznak – megvásárlásukkal nemcsak a fehérnemű kollekciónkat bővíthetjük, hanem még egy nonprofit szervezetet is támogathatunk. A kapszulakollekcióból befolyt összeg egy része ugyanis Rihanna saját jótékonysági szervezetének, a Clara Lionel Foundationnek a számlájára kerül. Ha eddig hezitáltál, hogy beszerezz-e egy Savage X Fenty fehérneműt, akkor itt a remek alkalom, hogy meglepd magad és ezzel még egy fontos ügyet is támogass. Mi biztosan így teszünk!

Nyitókép: Savage x Fenty

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: