Rihanna nemcsak a zene világában, hanem a szépségiparban is maradandót szeretne alkotni: gendersemleges bőrápolási termékeket dob a piacra

A barbadosi sztár képtelen hibázni: sikert sikerre halmoz divat és sminkmárkájával, ezért úgy döntött, végre megosztja a rajongóival a Fenty Skin első, környezetbarát kollekcióját is, amin már közel két éve dolgozik.

Robyn Rihanna Fenty, azaz RiRi 8 nagylemez és számos elismerés után úgy döntött, egy időre szünetelteti énekesnői karrierjét és inkább kiépíti a Fenty brand-birodalmat: 2017-ben debütált a különböző sminktermékeket kínáló Fenty Beauty, majd a szépségipar után természetesen a divat világában is ki akarta próbálni magát. A Savage x Fenty fehérneműit egyébként gyakran ő maga reklámozza az Instáján, ám figyel arra is, hogy a body positive mozgalom jegyében különböző testalkatú modelleket alkalmazzon a fotózásokon.

Fotó: Instagram/@badgalriri

Rihanna karrierváltása olyan sikeresen zárult, hogy az énekesnő úgy döntött, „addig üti a vasat, amíg még meleg” és július 31-én piacra dobja első bőrápolási kollekcióját is, ami a Fenty Skin név alatt fut majd. Bár a termékekről egyelőre nincsenek információink, máris hatalmas várakozás övezi őket: a márka hivatalos Instagram-oldalát néhány nappal a nagy leleplezés előtt több mint 300.000 ember követi. Egy dolog viszont már biztos: RiRi oldalán bárki shoppingolhat majd, ugyanis a sztár kizárólag gendersemleges bőrápolókat hoz majd forgalomba. Rihanna természetesen mindezt a tőle megszokott módon hihetetlenül stílusosan jelentette be: előszedett egy 2017-es Twitter bejegyzést, melyben az egyik rajongója éppen azért könyörög neki, hogy a férfiak számára is tervezzen bőrápolási kollekciót. „Whoever told you skincare has a gender, LIED to you” – üzente RiRi a tweet mellett, azaz nyilvánosan is hazugságnak nevezte azt, hogy a bőrápolás a gendertől függene.

Fotó: Instagram/@fentyskin

Az énekesnő a hírek szerint közel két évvel ezelőtt kezdett el dolgozni a Fenty Skin termékcsaládon (melynél a környezettudatosság is fontos szempont volt számára), a promóciós kampányban pedig olyan rapperek álltak mellé, mint A$AP Rocky és Lil Nas X. „Nem számít, ki vagy, megérdemled, hogy szép bőröd legyen” – üzeni RiRi mindenkinek kollekciójával, mi pedig biztosak vagyunk abban, hogy a dalaihoz hasonlóan ezzel is a csúcsra tör majd.

Fotó: Instagram/@fentyskin

Forrás: i-D
Nyitókép: Tim P. Whitby/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: