A várakozásnak vége: Rihanna végre újra színpadra lép, méghozzá nem is akárhol!

A nagy belépőiről híres Rihanna hamarosan a SuperBowl LVII félidejében lép színpadra, öt év után először.

A nemrég megosztott teaserben az immár anyukává avanzsált Rihanna mindannyiunk számára világossá teszi: megérte rá öt évet várni. Bár a hallgatásnak vége, az énekesnő mégis mindannyiunkat arra kér, most mi halkuljunk kicsit el.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tatsu (@ustat____________) által megosztott bejegyzés


Rihanna legendás Super Bowl show-ra készül, albumra viszont nem

Az amerikai szuperkupa döntő az év egyik legjobban várt eseménye, de semmire sem vártunk jobban, minthogy a 2016 óta hallgatásba burkolózó csodatorkú Rihanna végre új albummal rukkoljon elő. Most, hogy elfogadta a Szuperkupa híres félidős koncertjének meghívását, rajongói joggal számítanak új albumra és számokra is. Bár az énekesnő Instagram-posztjával megerősítette fellépését, úgy tűnik az új dalokra és albumra egy ideig még várniuk kell a fanoknak.

Tekintettel arra, hogy a rajongók évek óta várják új stúdióalbumát, a bejelentéssel együtt sokakban felmerült, hogy a fellépéssel együtt esetleg új album is van a láthatáron. A spekulációkat azonban Riri azzal zárta le, hogy anyai teendői mellett esze ágában sincs visszavonulni a stúdióba dolgozni. Így hát Rihanna új számok helyett a Savage x Fenty kollekciójával brillírozik inkább. Kapszulakollekciójában most a futballmezes kapucnis pulcsik és melegítőnadrágok lesznek porondon. Túlméretezett pólóin pedig ez áll: Egy focimeccs félbeszakította Rihanna koncertjét.


Illusztris kis társasághoz csatlakozhat

A kissé ellentmondásos történések sok rajongót nem hagynak nyugodni, hiszen Rihanna még novemberben kiadott néhány új, nem albumhoz kapcsolódó zenét. Rögzítette a Fekete Párduc híres Wakanda Forever című számát, valamint a Lift Me Up-ot és a Born Againt is. A néhai Chadwick Boseman tiszteletére írt Wakanda Forevert a Golden Globe- és az Oscar-díjra is jelölték. Márpedig mindez valóban arra utal, hogy Rihanna az utóbbi időben mégsem kizárólag a babaágy ringatásával van elfoglalva, és nem tétlenkedik annyira, mint ahogy azt állítja.

Ha pedig fellép a profi amerikaifutball-liga, az NFL nagydöntőjének félidejében, és sikerül neki a díjakat is megszerezni, akkor ráadásul harmadik előadóként csatlakozhatna Phil Collins és Lady Gaga illusztris kis csapatához, akiknek szintén egyedülálló teljesítménnyel sikerült mindezt egy évben abszolválni.

Forrás: bustle.com
Nyitókép: Mike Coppola / Staff/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: