„Kizárt, hogy kismama ruhákat vásároljak” – Rihanna újradefiniálná a várandós nők öltözködéséről alkotott képet

A barbadosi sztár elhatározta, hű marad önmagához és a stílusához még akkor is, ha a társadalom azt várná tőle, hogy viseljen visszafogottabb ruhákat.

Rihanna elég sokáig titkolta, sőt, cáfolta a várandósságáról szóló híreket, ám amikor már tagadhatatlanul kigömbölyödött, bejelentette első gyermeke érkezését – ráadásul nem is akárhogyan. Az énekesnő és párja, A$AP Rocky 2022 januárjában sétára indultak New Yorkban, méghozzá úgy, hogy a kismama kigombolta a kabátját és a meztelen pocakját. A barbadosi sztár lépése sokakat megdöbbentett, akadtak, aki túlságosan extrémnek ítélték meg a megjelenését.

Vannak, akik ízléstelennek tartják a stílusát és azt mondják, egyetlen leendő anyukának sem szabadnak ilyen modelleket hordania ezekben a hónapokban. Rihannának azonban eszében sincs rejtegetnie az alakját, sőt! Elhatározta, hogy szembemegy azzal az elképzeléssel, ami a köztudatban él a terhességről és az anyaságról. „Amikor megtudtam, hogy babát várok, azt gondoltam magamban, kizárt, hogy kismama ruhákat vásároljak” – jelentette ki Rihanna a Vogue magazin májusi címlap-interjújában.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vogue (@voguemagazine) által megosztott bejegyzés

„Sajnálom, de annyira élvezem azt, ha öltözködhetek. Nem fogom hagyni, hogy eltűnjön ez a részem, csak azért, mert a testem változik.” Éppen ezért RiRi gardróbjából most sem hiányozhatnak a crop topok, az áttetsző darabok és a miniszoknyák sem. „Remélem, sikerül újradefiniálnunk azt, hogy mi számít ’elfogadhatónak’ az állapotos nők számára” – mondta.

„A testem most hihetetlen dolgokat művel, és ezt nem fogom szégyellni. Ezt az időt ünneplésre méltónak kellene éreznünk. Miért is titkolnánk a terhességünket?” – tette hozzá.

Rihanna
(Fotó: Kevin Mazur/Getty Images)

„Amikor láttam, hogyan öltözködtek a nők terhességük alatt régebben, azt hittem, ez az egyetlen út, amin járhatunk. Szóval kihívás elé állítottam magam és más irányba indultam” – árulta el korábban. „Elképzelni sem tudok szórakoztatóbb dolgot annál, mint hogy kilépjek a komfortzónából, mert így válok kreatívvá. Ilyenkor kénytelen vagyok új ötletekkel és módszerekkel előállni, hogy tovább haladhassak a kijelölt ösvényen.”

Forrás: Page Six/PopSugar
Nyitókép: Stephane Cardinale – Corbis/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: