Rihanna újabb izgalmas projekttel készül: indul a Fenty Beauty University

Énekes szupersztár, sikeres üzletasszony és humanitárius, a barbadosi híresség önéletrajzában eddig ezek a grandiózus címek szerepeltek. Ám Rihanna a sort mostantól a „dékán” titulussal is kiegészítheti.

„Szóval, bejutottam a Harvardra! Nem gondoltam, hogy egyszer ezt kimondhatom, de jó érzés!” – tréfálkozott Rihanna, amikor 2017 márciusában a massachusettsi Cambridge-ben átvette az egyetem Az Év Humanitáriusa díját. A felsőoktatási intézményben tett látogatása olyan nagy hatással volt rá, hogy az akkor bemutatott Fenty x Puma kollekciót az egyetemi viselet inspirálta, ezért az a Fenty University nevet kapta. A napokban újra felvetődött a Fenty egyetem ötlete, amely természetesen nem egy valódi felsőoktatási intézményt takar. Rihanna a Fenty Beauty University-n a szépségápolás titkaiba vezeti be rajongóit: az online előadásokra jelentkezők három héten keresztül tanulhatnak ismert sminkmesterektől.

Az első virtuális órát szeptemberben már meg is tartották, ami iránt egyébként akkora volt az érdeklődés, hogy végül egy három hétig tartó sorozat indult belőle. A Fenty University-n a „hallgatók” azon kívül, hogy megismerhetik a bőrápolás alapjait, azt is megtanulhatják, hogyan készítsék el a szupersztár ikonikus sminkjeit, amelyeket a videóklippjeiben vagy a vörös szőnyeges eseményeken láthattak. Ezekbe a titkokba azok a sminkmesterek vezetik be a tanulókat, akik Rihanna tökéletes megjelenéséért felelnek: az órákat Hector Espinal és Priscilla Ono tartja. Az első hét a Covering all the Bases” fantázianevet viseli, ezek az oktatóvideók a bőrápolással foglalkoznak, ezt követi a „Perfecting Your Pout” hét, ami a rúzsokra fókuszál, végül az „All Eyez on Me” következik, amely keretében Rihanna legendás sminkjeit készíthetik el a résztvevők.

A Fenty Beauty közösségi média oldalaira felkerülő videók lépésről-lépésre mutatják be a teendőket, így azok nemcsak a sminkmesterek számára lehetnek hasznosak, azok is követni tudják, akik egyáltalán nem jártasak a sminkelésben. Az oktatóvideók mellett kvízekkel is készülnek, a jelesre vizsgázók pedig értékes Fenty Beauty ajándékcsomagokat nyerhetnek. A „Hét tanulója” cím is gazdára talál, amely keretében három szerencsés résztvevőt a márka közösségi oldalain ismerhet meg a világ.

Forrás: Harper’s Bazaar
Nyitókép: Chris J Ratcliffe/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: