Rita Orát és Bradley Coopert is kemény kihívások elé állította Bear Grylls

Bear Grylls új sorozatában világhírű sztárokat ragad ki komfortzónájukból, és lélegzetelállító expedícióra viszi őket a világ legzordabb tájaira. Míg Bradley Cooper kénytelen az éjszakát egy sziklafalon tölteni, Rita Ora egy repülőből ugrik ki.

A világhírű kalandor és hivatásos túlélő, Bear Grylls újabb sztárokat ragad ki komfortzónájukból és visz magával lélegzetelállító expedíciókra a világ legvadabb és legzordabb tájaira. A nagy sikerű BEAR GRYLLS – SZTÁROK A VADONBAN: A KIHÍVÁS sorozat második évadában többek közt olyan gyönyörű, de embert próbáló helyeken kell bizonyítaniuk rátermettségüket a hírességeknek, mint a kopár, legendásan mostoha időjárású skót hegyek, a beszédes nevű nevadai Valley of Fire, vagy épp a látványos, függőleges sziklafalakkal szegélyezett wyomingi kanyonok.

Embert próbáló kihívások

Bear Grylls és Russell Brand.

Természetesen ebben az évadban is szélsőséges kihívások várnak hőseinkre, akiknek nemcsak fizikailag, de mentálisan is a végsőkig ki kell tolniuk a határaikat. Míg Bradley Cooper egy függőleges sziklafalon lógva tölt egy éjszakát, Cynthia Erivóra egy megfagyott vízesés megmászása vár, Troy Kotsurnak pedig örvénylő folyókkal kell felvennie a harcot. Mindeközben Rita Ora egy repülőgépből ugrik ki, majd Bear Grylls azt is megtanítja neki, hogyan rakjon tüzet, sőt, még egy galambot is megsütnek közösen.

Úgy tűnik, Bradley Cooper nem szédül.

Bear Grylls természetesen minden segítséget megad pártfogoltjainak a szükséges túlélési képességek elsajátításához, ám egy idő után minden epizódban eljön a pillanat, amikor elengedi a kezüket, és a sztároknak egyedül kell helytállniuk a vadon életveszélyes körülményei között. Így nincs más választásuk, le kell győzniük a félelmeiket, ha vissza akarnak jutni a civilizációba. 

Az új évad sztárjai

A világhírű énekesnő, Rita Ora állta a sarat, és a nehézség ellénere és kitartott.

Az új évadban Bear Grylls vendége lesz többek közt a népszerű humorista és színész, Russell Brand („Felhangolva”); a BAFTA-díjas és Oscar-díjra jelölt Bradley Cooper („A galaxis őrzői”, „Csillag születik”); a BAFTA- és Emmy-díjas, Oscar-díjra jelölt Benedict Cumberbatch („Doctor Strange”, „A kutya karmai közt”); a Tony- és GRAMMY®-díjas színész, rapper, író és producer, Daveed Diggs („Blindspotting”, „Hamilton”); a GRAMMY®-, Emmy- és Tony-díjas színésznő, énekes, szerző és producer, Cynthia Erivo („Harriet”, “Géniusz: Aretha”); az Oscar-díjas színész, Troy Kostur ( „A mandalóri”); az Emmy-díjas Tatiana Maslany („Amazon: Ügyvéd”, „Sötét árvák”); és a világhírű énekesnő és dalszövegíró, Rita Ora.

A sorozat második évadának bemutatója 2023. augusztus 26-án, 17 órakor lesz a National Geographic csatornán. Az új epizódok minden héten pénteken 17 órakor debütálnak, október közepéig. 

Forrás és képek: National Geographic
Nyitókép: Rita Ora és Bear Grylls

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: