Ritka fotót osztott meg Julia Roberts a házassági évfordulója alkalmából

Az Oscar-díjas színésznő kivételesen bepillantást engedett a magánéletébe Instagramon.

Bár Julia Roberts aktívan használja közösségi oldalát, a posztjai általában a számára fontos ügyekről szólnak (legutóbb például az esélyegyenlőségről és a koronavírus elleni védelemről beszélt az Instagramján), családját és magánéletét pedig féltve őrzi a nyilvánosság előtt. Egy különleges alkalom miatt azonban még ő is kivételt tett, ugyanis házassági évfordulójuk tiszteletére feltöltött egy szelfit férjével, Daniel Moderrel: „18 év #fenébeisigen” – írta a fotó alá a színésznő.

Fotó: Instagram/@juliaroberts

A hollywoodi álompár 2000-ben (azaz éppen 20 éve!) ismerkedett meg A mexikói című film forgatásán, melyben Julia Brad Pitt oldalán játszotta a főszerepet, Danny pedig operatőrként dolgozott a mozin. A férfi akkor még házas volt, ám miután 2002-ben elvált Vera Steimbergtől, még abban az évben feleségül vette Juliát egy szűk családi és baráti körben tartott esküvőn. Azóta 3 gyermekük is született: 2004-ben megérkeztek az ikrek, Hazel Patricia és Phinnaeus „Finn” Walter, 2007-ben pedig harmadik gyermekük, Henry Daniel.

Fotó: Instagram/@modermoder

Julia 2019-ben nyílt meg házasságáról egy podcastben Gwyneth Paltrownak azt mondta, a Dannyvel való találkozás megváltoztatta az életét. „A mai napig, mindeddig a pillanatig ő az én legkedvencebb emberem. Jobban érdekel az, hogy ő mit mond vagy milyen nézőpontokból látja a dolgokat, mint bárki más. Nagyon szerencsések vagyunk ebben. Tényleg borzasztóan szeretjük egymást és élvezzük a másik társaságát” – mesélte, majd azt is hozzátette, hogy a sok együtt töltött év alatt a kapcsolatuk csak még mélyebb és komplexebb lett.

Forrás: Harper’s BAZAAR/Hello!
Nyitókép: Kevin Mazur/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: