Robert De Niro 79 évesen lett apa – a színész a baba születése óta először jelent meg nyilvánosan a párjával

Az Oscar-díjas színész és barátnője, Tiffany Chen a 76. Cannes-i Filmfesztiválon jelentek meg kézen fogva.

Nemrég robbant a hír, hogy a 79 éves Robert De Niro újra apa lett. Barátnőjével, Tiffany Chennel közös kislányuk a Gia Virginia Chen De Niro nevet kapta. Az újdonsült szülők a Vanity Fair és a Prada közös buliján vettek részt, a 76. Cannes-i Filmfesztiválon.

Kilencperces ováció

A színész új filmje, a Megfojtott virágok (Killers of the Flower Moon) premierjére utazott Cannes-ba. A film pedig óriási sikert aratott, a vetítést követően kilencperces ovációval ünnepelte a közönség. A film David Grann regényéből készült, és az 1920-as években játszódik, Oklahomában. A történet az osszázs indiántörzs tagjainak meggyilkolását követő nyomozást mutatja be. A mozi szereplőgárdáját pedig Hollywood krémje adja. Többek között Leonardo DiCaprio, Brendan Fraser és Lily Gladstone is szerepelnek a moziban, melyet Martin Scorsese rendezett. A sztárok együtt pózoltak a vörös szőnyegen a Cannes-i Filmfesztiválon.

Cannes-i Filmfesztivál Robert De Niro Leonardo DiCaprio Martin Scorsese Lily Gladstone Megfojtott virágok
Robert De Niro, Martin Scorsese, Lily Gladstone és Leonardo DiCaprio a 76. Cannes-i Filmfesztiválon. Fotó: Lionel Hahn / Getty Images

Szülők kimenőn

De Nirot barátnője, Tiffany a premierre, majd az esti partira is elkísérte. Az újdonsült szülők kézen fogva sétáltak a kamerák előtt. A színész klasszikus fekete öltönyt viselt, de Chen is a feketére szavazott: fekete cipzáras kabátot és fekete inget választott

Egy interjúban árulta el magát

A gólyahír egyébként különös módon látott napvilágot. Az ET Canada készített interjút a színésszel, majd amikor a riporter hat gyermekéről kérdezte, De Niro kijavította: „Valójában már hét gyermekem van”.

Nem sokkal később egy másik interjúban Gayle Kinggel beszélt a család új tagjáról. A beszélgetést követően King elmesélte, hogy a pár kicsattan a boldogságtól az új gyermek érkezése miatt.

Féltucatnyi nagytesó

A színész hat másik gyermeke már jóval idősebb a kis Giánál. De Niro és első felesége, Diahnne Abbott két gyermeket nevelt közösen, lányuk, Drena már 51 éves, fiuk, Raphael pedig 46. 

A színész 1995-ben lett újra édesapa, akkori barátnőjével, Toukie Smith-szel közös ikerfiaik, Julian és Aaron most 27 évesek. Grace Hightowerrel közös gyermekei pedig a 24 éves Elliot és a 11 éves Helen.

Forrás: People
Nyitókép: Victor Boyko / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: