Robert Downey Jr. lesz az új Mr. Dolittle – itt a film első előzetese!

A bűntények megoldása és a világ megmentése után most állati kalandra vállalkozik Robert Downey Jr. Eddie Murphy után ő is Dr. Dolittle szerepébe bújik!

Az 1967-es eredeti Doctor Dolittle film, és az azt követő két Eddie Murphy-s alkotás után ismét a mozivászonra kerül a bolondos csodadoktor története. A Universal Pictures’ ezúttal teljesen újragondolta az állatokkal cseverésző karakter kalandjait, és nem mást kértek fel a szerepre, mint kedvenc Vasemberüket! 

Tegnap adták ki a film első előzetesét, amiben semmi sem olyan, mint amilyennek megszoktuk. Louis Armstrong „What a Wonderful World” című dalának átdolgozott verziója csendül fel, majd néhány jelenettel később Mr. Dolittle közli:

„Nincs más választásunk, mint nekivágni ennek a kockázatos útnak.”

A hóbortos doktor Anglia fiatal királynőjének megmentéséért száll hajóra szőrös és tollas barátaival. A videón gorillát bátorít, strucc hátán utazik, polippal beszélget és egy vérszomjas tigrissel harcol, de zsiráfból és jegesmedvéből sincs hiány az előzetesben.

A produkció több apró változáson is átesett az elmúlt fél évben. Eredeti címét, A Doktor Dolittle utazását megváltoztatták Dolittle-re, majd a megjelenés dátumát is kitolták: 2019 áprilisa helyett 2020. január 17-én kerül a mozikba.

A Traffic és az Elhagyatva című filmek stáblistájából ismert Stephen Gaghan rendezi a filmet. Joe Roth, Jeff Kirschenbaum és Susan Downey producerként, maga Downey Jr. pedig executive producerként is bizonyít. Rajta kívül több híres színész, például Antonio Banderas és Michael Sheen is megjelenik a filmben. A beszélő állatoknak pedig olyan szinkronszínészek kölcsönzik a hangjukat, mint a legifjabb Pókember, Tom Holland, a Harry Potter-filmek Voldemortja, Ralph Fiennes, és Trelawney professzora, Emma Thompson, illetve a Mami című thriller főszereplője, Octavia Spencer.

Fotó: IMDb

Nyitókép: Alberto E. Rodriguez/Getty Images Entertainment

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: