A pillanat, amire 4 éve várunk: Robert Pattinson végre megmutatta barátnőjét a vörös szőnyegen

Robert Pattinson és szerelme, Suki Waterhouse 4 év után végre kéz a kézben jelentek meg a Dior 2023-as őszi férfi kollekciójának egyiptomi bemutatóján. 

Robert Pattinson és Suki Waterhouse, akit az Ahol a szivárvány véget ér című filmből ismerhetünk, 2018 óta alkotnak egy párt, de négy éve féltve őrzik kapcsolatukat a nyilvánosság elől. Most végre együtt vonultak végig a vörös szőnyegen. A debütálást nem aprózták el, egészen Egyiptomig repültek a Dior 2023-as őszi férfi kollekciójának divateseményére, ahol Waterhouse egy mályva színű ruhát, Pattinson pedig fehér Dior öltönyt viselt szürke garbóval. 

„Ha beengedem az embereket a kapcsolatomba, azzal leértékelem a szerelemet”

Amikor négy éve együtt látták a színészeket Londonban, azonnal beindultak a találgatások és hamar bebizonyosodott, hogy a pletyka nem csak szóbeszéd. A modell-színésznő és az Alkonyat-filmek sztárja noha 2018 óta egy párt alkotnak, az elmúlt évek során nem mutatkoztak együtt. Pattinson 2019-ben a The Sunday Times-nak elárulta, hogy miért nem beszél a magánéletéről. „Ha beengedem az embereket a kapcsolatomba, azzal leértékelem a szerelmet. Ha bárkit megállítanék az utcán és a kapcsolatáról kérdezném, valószínűleg durvának és udvariatlannak tartanának. Jobban tesszük, ha húzunk egy falat, amin nem engedünk be senkit” – mondta a színész. 

Lehet, hogy lassan mégis leomlik Robert Pattinson fala?

Robert Pattinson tavasszal a GQ címlapján szerepelt, a magazinnak adott interjúban pedig felidézett egy vicces emléket. Egy véletlennek köszönhetően jött rá, hogy kedvese óriási képregény rajongó. „Jött hozzánk egy szerelő, akiről kiderült, hogy  odavan a DC Comics-ért, a barátnőm pedig lelkesen csevegett vele a képregényekről. Nem hittem a szememnek, de nagyon szórakoztató volt”.

Suki Waterhouse megkönnyezte Robert Pattinson alakítását

A színész az Alkonyat óta számos filmben bebizonyította, hogy többféle szerepben is zseniális. A tavasszal debütáló Batmanben kedvese is imádta. Robert Pattinson izgult, hogy a barátnője mit fog szólni, de Waterhouse biztosította róla, hogy remek lesz. A Jimmy Kimmel Live-ban pedig a színész elmesélte, hogy meg volt győződve róla, hogy barátnője nem szereti a szuperhősökről szóló filmeket, pedig úgy tűnik, mégis lelkesedik értük. „Azt hittem, hogy nem szereti az ilyen filmeket, de a Batman teljesen lekötötte a figyelmét. Megfogta a kezem és azt hiszem még egy könnycseppet is elmorzsolt” – mesélte Pattinson, aki egyébként már régóta a Dior márka arca.

Forrás: People
Nyitókép: Pascal Le Segretain / Staff / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: