Rumer Willis meztelen fotón mutatta meg szülés után megváltozott alakját

Rumer Willis áprilisban adott életet kislányának, a szülés pedig alapjaiban változtatta meg a gondolkodásmódját a testéről.

Bruce Willis és Demi Moore legidősebb lánya, Rumer Willis április 18-án adott életet kislányának, Louetta Isley Thomas Willisnek. Az édesanya most meztelen fényképet osztott meg szülés utáni testéről az Instagram-oldalán. 

Minden nap rácsodálkozik a testére

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rumer Glenn Willis (@rumerwillis) által megosztott bejegyzés


A színésznő hálásnak érzi magát, amiért a teste fantasztikus átalakuláson ment keresztül. „Ez a test a semmiből csinált embert… most egy kicsit másnak érzem és máshogy is néz ki. De minden nap csodálkozom, amikor ránézek a lányomra, ahogy mosolyog, ahogy látom a tökéletes kis arcát és az apró lábujjait, ahogy felcsillan a szeme, amikor reggel felébred és meglát” – írta a kép mellé a 34 éves színésznő.

Soha nem tapasztalt szeretet érez

A gólyahír sokakat meglepett, hiszen amikor 2022 decemberében Rumer Willis megosztotta az örömét, még csak alig néhány hónap telt el azóta, hogy nyilvánosságra hozta kapcsolatát Derek Richard Thomas-al. Ő életem szerelme” – mondja Rumer Willis a 3 hónapos Louettáról. „Olyan sokáig próbáltam olyanná formálni a testemet, amilyennek korábban elképzeltem. Amiről azt éreztem, hogy kívánatos és amiben jól érzem magamat. Most kicsit puhább, kerekebb, rezgősebb, de ez így van rendben, hiszen egy csodálatos ember növekedett bennem. Ezt a kis lényt napról napra hevesebben és még nagyobb rácsodálkozással szeretem.”

Tudatos kismama

A  szoptatással kapcsolatban pedig megjegyezte, hogy bár ez is nyomot hagyott a testén, egy percig sem bánja. „Minden folyamatban lévő átalakulásért minden állomásért hálás vagyok. Lehet, hogy a melleim nagyobbak, és talán kicsit megereszkedtek, de micsoda ajándék és kiváltság, hogy táplálhatom Lou-t. A csípőm és a hasam, amely most puhább és kerekebb, biztonságban, melegben és szeretetben öleli a lányomat.” Rumer Willis szerint kismamának lenni csodálatos dolog, ő legalábbis fantasztikus időszakként éli meg. A legmélyebb szépség, amit valaha éreztem. Minden nap emlékeztetem magamat erre, átölelem magam és hálát adok a testemnek.”

Rumer Willis az otthonában hozta világra első gyermekét, amelyről akkor szintén megosztott egy gyönyörű képekkel tűzdelt, őszinte bejegyzést.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rumer Glenn Willis (@rumerwillis) által megosztott bejegyzés

A család áll az első helyen az életében

A színésznő tavasszal arról is mesélt, hogy bár nem tudja milyen emberré cseperedik majd a lánya, abban biztos, hogy legalább olyan bolondos lesz, mint nagyszülei, Bruce Willis és Demi Moore. Furcsa család vagyunk, és ezt nagyon szeretem. Nagyon remélem, hogy ezt tovább adhatom a gyermekemnek. Az a legjobb dolog, amikor együtt nevethetek a családommal.”

Forrás: People, Daily Mail, Today

Nyitókép: Jon Kopaloff / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: