Ryan Gosling és Margot Robbie rikító neonszínű ruhákban keltik életre gyermekkorunk kedvenc babáit

A nagy várakozással övezett Barbie filmet ezekben a hetekben forgatják Los Angelesben és sorra látnak napvilágot a backstage fotók, amik lázban tartják a követőket. A legutóbbi képeken a két főhős a görkoris Barbie és Ken párosként láthatók.

Rózsaszín biciklis nadrág, rajta színes bodyval, neonsárga térd- és könyökvédővel és persze passzoló görkorival. Ha gyerekkorunkban megláttuk a polcokon a görkoris Barbiet, a nagybevásárlás végéig képesek voltunk könyörögni a szüleinknek, hogy vegyék meg nekünk. Ezt a nosztalgikus élményt idézik most fel a készülő Barbie film főszereplői. Ugyanis Barbie és Ken összeillő öltözékben szelik Los Angeles utcáit a forgatáson. Sokan azt gondolják, hogy ezzel a 94-es Hot Skatin’ Barbie (Görkoris Barbie) figuráját keltik életre.

Neonszín és görkori

De a készítők a cowboy Barbie rajongóit sem hagyták cserben. Néhány napja ugyanis éppen ilyen outfitben készültek fotók a színészekről.

Sőt egy videóban még Margot Robbiet is hallhatjuk Barbie-ként beszélni, elképesztő amerikai akcentussal, természetesen görkorizás közben. 

Ezek a fotók és videók pedig a tökéletes marketing eszközei, ugyanis minden alkalommal felrobban tőlük a net.

Ezerarcú Barbie?

A 2023 nyarán megjelenő Barbie film mindannyiunk fantáziáját mozgatja. Óriási kérdés ugyanis, hogy vajon mit láthatunk majd a vásznon. Robbie annyit elmondott, hogy mindenkit meg fog lepni az alkotás.

„Amikor az emberek meghallják, hogy Barbie-ról készül film, azt mondják magukban: ’Ó tudom, miről fog szólni.’ Majd, amikor megtudják, hogy Greta Gerwig írja és rendezi, hozzáteszik: ’Talán mégsem tudom.’ – mondta Robbie egy interjúban. A színésznő azt is hozzátette, tudja, hogy ellentmondásos Barbie megítélése, akár a filmet, akár a játékbabát nézzük: „A Barbie megítélése kapcsán valóban van egy nagy csomag, amit hurcol magával. De rengeteg nosztalgikus érzést is kelt. Ezért is izgalmas, hogy hogyan fogjuk meg a témát.” Azt persze nem árulta el, hogy mire is számíthatunk a mozikban, viszont felkészített rá, hogy nem arra, amit elsőként gondolunk.

A látvány mindenesetre csillagos ötös, így mi már nagyon várjuk, hogy a kész filmet is láthassuk.

Forrás: Elle
Nyitókép: MEGA / Contributor/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: