Ryan Gosling ezért nem tudta lenyűgözni lányait a Barbie filmben

A színész elárulta, milyen sorsa van családjukban a Barbie babáknak. Sőt, azt is bevallotta, hogy lányai cseppet sincsenek oda Kenért.

A hollywoodi álompár, Eva Mendes és Ryan Gosling gyermekei, Esmeralda és Amanda óriás rajongói az 1959. március 9-én debütált Barbie-babának. Apjuk így saját lakóhelyükön, a mindennapi életükben tanulmányozhatta a világhírű műanyagbabák világát. A Gosling-családban azonban a porcukor korántsem olyan rózsaszín a Mattel divatbabáin, mint azt sokan gondolnánk. Gosling és Mendez lányai például mindegyik babájuknak saját fantázianevet adnak, és még véletlenül sem illetik őket Barbie névvel. Történeteik sem mézes-mázosak, hiszen egytől-egyig minden baba szaftos magánélettel és szövevényes háttértörténettel rendelkezik.

Való világ

„Mindegyiknek bonyolult háttere, élete, kapcsolatai, reményei, álmai vannak. Hihetetlen, hogy milyen összetett világot hoztak létre a lányaim ezeknek a babáknak” – nyilatkozta Ryan Gosling aka. Ken nemrégiben a The New York Timesnak. A színész saját bevallása szerint, amikor megkapta a szerepet, gyermekei éppen a legnagyobb Barbie-lázban égtek.

Fotó: Warner Bros

KENterbe verve

Ennek ellenére lányait nem nyűgözte le túlságosan a színész által megformált Ken, ugyanis az ikonikus férfibaba már nem vesz részt Goslingék lányainak életében. Náluk ugyanis a műanyag női szíveket jelenleg egy Darren nevű játékfickó dobogtatja meg, akit az élelmiszerboltban ismert meg a Gym Class névre hallgató Barbie baba. Helyzetük pedig simán beleillik egy társadalomszatíra forgatókönyvébe is, hiszen Eva Mendes lányainak babája „jelenleg önmagára kíván fókuszálni, a pasizás helyett”. Nem irigyeljük most szegény Darrent, de bízunk benne, hogy nem szomorkodással tölti éjszakáit, hanem mondjuk helyette moziba jár és megnézi az olyan új filmeket, mint például a Barbie.

És Darren még így is örülhet, hogy nem jutott Goslingék Ken babájának sorsára, akit hamar száműztek a színész lányai: „Egy nap láttam őt arccal lefelé a sárban kint, egy kifacsart citrom mellett. Ekkor az az érzésem támadt, hogy ennek a fickónak a történetét el kell mesélni” – mondta Gosling.

Fotó: Warner Bros

Egymásnak teremtve

Bár Ryan Gosling és Eva Mendes meglehetősen keveset árul el a magánéletéről, azért az kiderült, hogy mielőtt megismerték egymást, még egyikük sem gondolt gyermekvállalásra. Ugyanakkor, amikor egy forgatás során megismerkedtek, és együtt játszottak a Túl a fenyvesen című filmben, Gosling már eldöntötte, hogy gyereket akar Eva Mendes-től. Így mire Mendes bejelentette terhességét, Gosling már készen állt a családalapításra. A pár szerelme azóta is töretlen, és saját bevallásuk, valamint közeli ismerőseik szerint is rajonganak egymásért.

Az álomgyárban azt suttogják, alakításáért Ryan Gosling hamarosan elkezdheti polírozni az aranyszobrocskát. Ti mit gondoltok? Megkapja a Barbie-ért Ken az Oscart?

Nyitókép: Gareth Cattermole / Fotógrafo de plantilla/GettyImages
Forrás: popsugar

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: