Ryan Gosling visszatér Barbielandbe?

A tavalyi év egyik legnagyobb filmsikere kétségkívül a Barbie volt és úgy tűnik nem is kell, hogy olyan messzire tegyük a pink ruháinkat és kiegészítőinket.

Kezdetben nem is gondoltunk arra, hogy Greta Gerwig Barbie mozija folytatást kéne, hogy kapjon, hiszen a történet így volt teljes, kerek és egész. Viszont az igazsághoz hozzátartozik, hogy a film igazi kasszasiker volt és szinte sosem látott hatást generált. A mozik megteltek pinkbe öltözött nézőkkel, a rózsaszíntől tavaly kevés trendibb dolog volt, a boltok polcain pedig keresnünk sem kellett a Barbie képével vagy logójával díszített használati tárgyakat és kiegészítőket. A Barbiecore tehát mindent vitt és úgy tűnik, a gyártó Warner Bros sem zárkózik el a folytatástól. De hogy áll ehhez a rendező és a színészek? Visszatérhet Ryan Gosling Barbielandbe?

Greta Gerwig folytatná?

Már korábban felröppentek a pletykák, hogy a Warner Bros folytatná a plasztikbaba történetét, hiszen igazi aranytojást tojó tyúk volt nekik a Barbie-film. Azonban ez a folytatás senki mással nem készülhetne el, mint Greta Gerwiggel. A rendező és a stúdió egyaránt fenntartja a Barbie 2. lehetőségét és ezt már maga Gerwig is megerősítette. A Vanity Fair legendás Oscar after partiján ugyanis egy bátor riporter egyszerűen nekiszegezte a nagy kérdést.

„Meg akarom csinálni”

– felelt nemes egyszerűséggel a rendező. Viszont mind ő, mind a stúdió csak akkor hajlandóak belevágni a projektbe, ha van a történetben még annyi elmesélni való, amiért megéri elkészíteni a második részt. Tehát egy biztos, a Barbie-ból nem lesz franchise.

greta gerwig
Fotó: Rodin Eckenroth / Getty Images

Margot Robbie álláspontja

Természetesen nem készülhetne el az újabb Barbie-mozi Barbie nélkül, így Margot Robbie-nak is lesz beleszólása a dolgokba, főleg úgy, hogy ő producerként is aktívan részt vállalt abban, hogy világsikerré váljon a film. Esetében azonban van egy kis kétségünk, hiszen a színésznő nemrégiben jelentette be, hogy egy időre vissza kíván vonulni Hollywoodtól és a reflektorfénytől.

„Úgy érzem, hogy mostanra mindenki unja már a látványomat. Valószínűleg ideje lenne eltűnnöm egy időre a vászonról. Őszintén, ha túl hamar vágnék bele egy újabb filmbe, az emberek biztosan azt mondanák, hogy »Már megint ő? Egész nyáron őt láttuk mindenhol. Már elég volt belőle«. Nem tudom, mit fogok csinálni legközelebb, de remélem, hogy még egy kicsit odébb van.”

– nyilatkozta év elején a Deadline-nak. Így azt kell gondoljuk, hogyha el is készül a folytatás, arra még egy kicsit várnunk kell. Vagy talán lesz olyan, akinek sikerül meggyőznie arról, hogy most vagy soha?

Margot Robbie
Fotó: Anadolu Agency / Getty Images

Ryan Gosling visszatérne Barbielandbe?

Ugyan sokan kétkedve fogadták a hírt, hogy az élőszereplős Barbie-ban Ryan Gosling bújik majd Ken bőrébe, viszont a színész mindenkire rácáfolt alakításával. Gosling nemcsak „Kenough” volt, hanem utólag tőle tökéletesebb Kent elképzelni sem tudnánk, főleg úgy, hogy az Oscar-gálán is bebizonyította, hogy nem nagyon akarja elengedni a karakter kezét.

„Most már érdekel ez a fickó, én vagyok az ő képviselője.”

– mondta Gosling Kennel kapcsolatban és ez mindenkit arra engedett következtetni, hogyha valakit nem kéne kétszer felkérni a folytatásra, az ő lenne. Viszont, ahogy Oscar-jelölést követően nyilatkozta, „nincs Ken Barbie nélkül”, így biztosra vesszük, hogy Margot Robbie nélkül ő sem tér majd vissza Barbielandbe.

Ahogy America Ferrera nélkül sem lenne teljes a második rész, így ha az elkészül, abban biztosak vagyunk, hogy a szinte teljes szereplőgárda megjelenik majd a vásznon. Ezen információk tudatában mi már nagyon kíváncsian várjuk, hogy mikor érkezik a bejelentés arról, hogy megkezdődnek a Barbie 2. előkészületei, ugyanis most már egyre kevesebb esélyt látunk arra, hogy a sikermozi nem kap folytatást.

Nyitókép: Gareth Cattermole / Fotógrafo de plantilla/ GettyImages
Forrás: Life & Style

Ha tetszett a cikkünk, ezek is érdekelhetnek:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: