Ryan Reynolds arról mesélt, milyen három „vadóc” kislány édesapjának lenni: „Ugyanolyan szülő vagyok, mint bárki más”

Ha lenne lányos apáknak járó díj, azt biztosan Ryan Reynolds kapná. A színész olyan őszintén, szeretettel és elsöprő humorral beszél az apaságról, hogy szem nem marad szárazon. Legutóbb Cannes-ban mesélt arról, milyen három „vadóc” kislányt nevelni.

Ryan Reynolds tíz éve vette el Blake Lively-t, akivel a Zöld lámpás című film forgatásán ismerkedtek meg, de csak egy évvel később kezdtek randizni. Az esküvő után két évvel, 2014-ben meg is született kislányuk, James, majd őt követte Inez (5), és végül egy igazi COVID-baba, Betty (2) érkezett a családba. A lányok neveléséről rengeteg vicces anekdotája van a sztárpárnak és a színész örömmel oszt meg párat az interjúiban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ryan Reynolds (@vancityreynolds) által megosztott bejegyzés

Kedden, a Cannes-ban rendezett „Kreativitás a kultúra nyomában” (Creativity at the Pace of Culture) kerekasztal-beszélgetésen mesélt arról, milyen vadócok a lányai. „Egyszer biztosan el fogják kapni a veszettséget.” – viccelődött Reynolds. A színész mesélt a hibákról is, amiket a lányai nevelése kapcsán elkövetett: „Olyan vagyok, mint bármely szülő – van olyan pillanatom, amikor egyszerűen csak felcsattanok” – ismerte el. „De szerintem nem az az érdekes, hogy mit csinálsz az adott pillanatban, hanem az, hogy mit csinálsz, hogyan rendezed a helyzetet utána.”

A hibák a legjobb tanítóink

A „brutális” hibákból, amiket elkövetett az élete során, ő maga is sokat tanult, amit ma a karrierjében is kamatoztat. „Mindig elmondom a gyerekeimnek: Ne pazarold el a hibáidat! – Amikor hibát követsz el, könnyen elragad a szégyen, és az az érzés, hogy rosszul csináltad, de fontos, hogy kritikus szemmel is ránézz és használd inkább egy, a tanuláshoz, fejlődéshez vezető lépcsőfokként.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ryan Reynolds (@vancityreynolds) által megosztott bejegyzés

A színész David Letterman Netflix-műsorában („A következő vendégemet nem kell bemutatni”) is beszélt a szülőségről. A műsorvezető megkérdezte, mit tenne, ha felesége, Blake elutazna néhány hétre a családját meglátogatni és ő maradna otthon a gyerekekkel. Reynolds nevetve válaszolt: „Először is: el sem engedném.” Majd komolyabban hozzátette, hogy valószínűleg nagyon izgatott lenne, de aztán rájönne, hogy három lánnyal kell együttélnie. A munkamegosztást ezért is tartja nagyon fontosnak.

Nem tipikus hollywoodi apa

Korábban arról is beszélt Reynolds, miért döntött úgy, hogy egy időre kicsit hátrébb vonul a színészkedésről: „Nem szeretném elvesztegetni a gyerekeimmel töltött időt. (…) Azt akarom, hogy a lányaimnak normális legyen az időbeosztása. Éveken át, amikor a feleségem, Blake filmet forgatott, én nem forgattam, hogy a gyerekekkel legyek, és fordítva ugyanígy. Tehát egyfajta kompromisszumot kötöttünk. Valójában sosem dolgoztunk egyidőben. Viszont, ha valamelyikünk dolgozott, vele utaztunk. Így a gyerekek is sokat utaztak. Ez az életstílus viszont kihívást jelent, ahogy gyermekeik idősebbek lesznek.” – magyarázta. „Most, hogy iskolába járnak, valamennyire normalizálódott az időbeosztásuk. Úgy gondolom, hogy ez nagyon fontos a fejlődésükhöz, és nagyon élvezem, hogy valóban apaként lehetek jelen. Szeretem reggel vinni őket az iskolába, szeretem felvenni őket.”

Mi pedig szeretjük, hogy ilyen példákat is láthatunk Hollywoodban. Így a Szuper apa díjat 2022-ben mindenképp neki ítéljük.

Forrás: People
Nyitókép:
Axelle/Bauer-Griffin/Contributor/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: