Ryan Reynolds és Blake Lively nagylelkű felajánlást tett

Az időseket és a szegény családokat szeretnék támogatni

A hollywoodi álompár bejelentette, hogy 1 millió dollárral támogatnak két szervezetet, akik a koronavírus-járvány ideje alatt élelmet juttatnak a rászorulóknak.

„Azt gondolom, mindannyian egyetértünk abban, hogy a Covid-19 egy seggfej,” – írta nemrég Reynolds a Twitter-oldalán. „Ha tudsz segíteni, kérlek, látogass el a Feeding America és Food Banks Canada oldalára” – folytatja a bejegyzésben. Ők ugyanis a feleségével ezt a két szervezetet támogatják ebben a válságos időszakban. A posztban azt is hozzáteszi, hogy a Covid-19 elsősorban az időseket és a hátrányos helyzetű, szegény családokat érinti, éppen ezért 1 millió dollárt adományoznak a fent említett két szervezetnek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

I think we can all agree, Covid-19 is an asshole. If you’re able to help, visit, @feedingamerica and @foodbankscanada

Ryan Reynolds (@vancityreynolds) által megosztott bejegyzés,

A Deadpool sztárjától már megszokhattuk, hogy nem bírja ki humoros megjegyzések nélkül, így a bejelentésen és azon kívül, hogy arra kér mindenkit, vigyázzon magára és másokra, még azt is megjegyezte, hogy telefonon hívjunk fel valakit, aki el van zárva és szüksége van társaságra. Majd viccesen hozzátette:

Hugh Jackman száma a 1-555-😢-HUGH.

A nagylelkű felajánlásról szóló posztot közben Blake Lively is kitette az Instagram-oldalára, ő mindenkit arra kér, hogy maradjon otthon, tartsa a távolságot azoktól, akiknek nincs lehetősége önkéntes karanténba vonulni. Azt is leírja, hogy tartsuk a kapcsolatot a szeretteinkkel FaceTime-on, Skype-on vagy készítsünk videót és emlékeztessük magunkat arra, hogy a szeretetünket akár online is ki tudjuk fejezni. Leírja többek között azt is, hogy mi is tehetünk valamit a másokért,  még ha ez csak annyi is, hogy otthon maradunk. A színésznő sok szeretetet küld, majd végül viccesen arra kéri rajongóit, hogy valaki hívja fel a férjét és mondja el neki, hogy az anyósától való érzelmi távolságtartás nem fogja megmenteni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@feedingamerica @foodbankscanada ♥️

Blake Lively (@blakelively) által megosztott bejegyzés,

Imádjuk őket!

Forrás: variety.com
Nyitókép: Steven Ferdman/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: