Hivatalosan is Ryan Reynolds Hollywood legviccesebb sztárja

Ha éppen rossz napod van, akkor most receptre felírjuk neked a színész legfrissebb interjúit, ugyanis kizárt, hogy végignézd őket anélkül, hogy elnevesd magad!

Ha Ryan Reynoldsról van szó, akkor nem létezik kétféle ember a Földön, csupán egy: ugyanis aligha akad olyan, aki ne tartaná fantasztikusnak a humorát. Sőt, a színész nemcsak a barátaival (például Hugh Jackmannel) trollkodik Instagramon, hanem még a feleségével, Blake Lively-vel is szívesen poénkodik. A szócsatái miatt még az is aktívan követi őt a közösségi médiában, aki nem ismeri vagy szereti a filmjeit. A legutóbbi interjújával pedig végérvényesen bebizonyította, hogy megérdemli a legviccesebb hollywoodi sztár címet.

A történet egy csavarral indul: Ryan november 10-én hivatalosan a Jimmy Kimmel Live vendége lett volna, ám inkább helyet cserélt Will Ferrellel, akit viszont a The Tonight Show-ba hívtak meg ugyanerre az estére. A két színész természetesen jól ismerik egymást, hiszen nemrég fejezték be közös filmjük, a Spirited forgatását. „Éppen lefektettem a gyerekeket és a kutyával sétálgattam a környéken, amikor Will felhívott, hogy késni fog, beugranék-e helyette” – jelentette be Jimmy Fallonnak Ryan, majd hozzátette, bár kényelmetlenül érzi magát a hős szó miatt, tény és való, hogy itt van.

Persze abban nem kételkedünk, hogy a műsorvezető be lett avatva a helycserés támadásba, de azért úgy tett, mintha váratlanul érte volna ez a fordulat, és elkezdett semmitmondó kérdéseket feltenni a vendégének, mintha zavarban lenne. „Hogy van Blake? Mi újság a gyerekkel?” Ryan erre figyelmeztette őt, hogy nem faggathatja őt a magánéletéről. „De Blake remekül van. A szex teljesen normális.” Jimmy Fallon persze rögtön elkezdett mentegetőzni, miszerint nem akart erről beszélgetni, de Ryant nem lehetett kizökkenteni a szerepéből. „Hey, hey, hey! Húzd be a szexféket, Jimmy. Megmondtam, hogy nem válaszolok személyes kérdésekre, és te mégis belemész, igaz?”

Ne szúrd ezt el, Rudd!

Ryan ezután azt is visszautasította, hogy legújabb filmjéről, a Red Notice-ról meséljen, mert megígérte Willnek, hogy az ő sorozata, a november 12-én debütáló The Shrink Next Door lesz a téma. Ebben pedig nem más szerepel még, mint Paul Rudd, vagyis 2021 legszexisebb pasija. „Nagyon örülök neki” – kommentálta a People magazin döntését Ryan. „Ő a showbusiness legkedvesebb embere, ráadásul visszafelé öregszik, mert szerződést kötött a sátánnal” – jelentette ki, majd hozzátette, bármilyen furcsa dolgot is tesz Paul ezért a Benjamin Button szerű életért, ő is be akar szállni.

Egy biztos: Ryan megtette, amit Paul elvárt a barátaitól, azaz nem hagyta szó nélkül színésztársa győzelmét. „El fogja pazarolni ezt a lehetőséget” – mondta Ryan a Today showban. „Szégyenlős lesz, szerény és alázatos.” A Deadpool sztárja egyébként maga is elnyerte ezt a címet, méghozzá 2010-ben. „Ha akkor tudtam volna azt, amit ma tudok, akkor nem viselkednék így. Meg kell ragadnia ezt a lehetőséget. Nem mondom, hogy elhagynám a családomat, ha most választanának meg, de nélkülem kéne tovább folytatniuk az életüket… (…) Ne szúrd ezt el Rudd. Ha hallasz engem, ne cseszd el ezt a lehetőséget” – tanácsolta.

Forrás: E! News
Nyitókép: Woohae Cho/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: