Salma Hayek meglepte a rajongóit: 57. születésnapja alkalmából merész képeket posztolt

A gyönyörű színésznő ötven felett is bomba formában van: szülinapi bikinis fotósorozatától mindenkinek leesett az álla.

Salma Hayek 57. születésnapján az életet ünnepelte. A színésznő az Instagramon osztott meg fotókat, melyeken piros bikiniben és szalmakalapban élvezi a napsütést és a tengert. A képek leírásában pedig hálát adott az életéért.

Hálát adott a sorsnak

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által megosztott bejegyzés

„Annyira boldog vagyok, hogy élek, és olyan mélységesen hálás vagyok minden áldásért” – írta a színésznő. – „Szeretett családomért, drága barátaimért, az egészségemért, a munkámért, ami továbbvisz, erőt adó csapatomért, a kapcsolatomért az állatokkal és a természettel, és minden hűséges rajongóm szeretetéért. Boldog 57. születésnapot nekem! 🎉” – ünnepelt a mexikói származású színésznő, majd spanyolul is leírta ugyanezt.

A torta sem maradhatott el

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által megosztott bejegyzés


Később pedig megosztott egy bájos pillanatfotót, melyen éppen a tortája érkezik egy étteremben és valószínűleg a „Boldog Szülinapot” dalt éneklik mellette a pincérek. A kép leírásában a színésznő angolul és spanyolul is megköszönte a születésnapi köszöntéseket.

Béke az óceánparton

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által megosztott bejegyzés


A színésznő egy korábbi posztjában írta, hogy számára az óceán az igazi biztonságot jelentő, békét adó hely, bár a manikűrjét tönkreteszi. Így nem csoda, hogy a nyár során több posztot is megosztott az óceánpartról, melyeken éppen élvezi a napfényt, koktélt szürcsöl vagy a parton lovagol. A színésznő ezeken a fotókon is gyakran kitárulkozik, követői már megszokhatták a szexi dekoltázs villantást, az elismerő megjegyzésekből azonban soha nincs hiány.

Forrás: People
Nyitókép: Pascal Le Segretain/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: