Sandra Bullock őszintén mesélt az örökbefogadásról és élete szerelméről, aki a legjobb társ a gyereknevelésben

A Két hét múlva örökké sztárja féltve őrzi magánéletét, azonban néhány napja kivételt tett. Az 57 éves színésznő kendőzetlen őszintességgel beszélt arról, hogy milyen nehéz örökbefogadó szülővé válni és megtalálni hozzá a tökéletest partnert.

Sandra Bullock nemrég Willow Smith és Jada Pinkett Smith társaságában ült le a Red Table Talk című híres Facebook talkshow-ban, és őszintén beszélt az anyaságról és két gyermeke örökbefogadásáról. Ez egy olyan téma, amit a hollywoodi híresség ritkán érint az interjúkban. Miközben új filmjéről, a The Unforgivable című alkotásról beszélt ami egy olyan nőt mutat be, akinek 20 év börtönben töltött idő után újra be kell illeszkednie a társadalomba , más fontos témákat is megemlített. Sandra Bullock reményei szerint a film nyitottabb beszélgetéseket indít majd el a nevelőszülőségről és az örökbefogadásról.

A Nászajánlat sztárja maga is örökbefogadó szülő, két gyermeket nevel élettársával, Bryan Randall fotográfussal. Fia, a 11 éves Louis, akit három hónaposan vett magához, és a most 9 éves lánya, Laia, aki három évesen került a családba.

Az Oscar-díjas színésznő nyíltan mesélt arról, milyen nehézségek rejlenek az örökbefogadás folyamatában, és hogyan érezte magát, amikor ő maga is benne volt: Amikor először mész végig a folyamaton, be kell bizonyítanod, hogy alkalmas szülő vagy és egy ítélkezési ketrecbe kerülsz. Félúton voltam, amikor azt mondtam, hogy ezt nem tudom megcsinálni. Ez egy testen kívüli élmény volt.

Élete szerelme a legjobb társszülő

Louis és Sandra már néhány éve egy családot alkottak, amikor Bryan Randall az életükbe csöppent. Még csak rövid ideje alkottak egy párt, amikor a színésznő bejelentette, hogy egy újabb csemetét fogad örökbe. A férfi boldog volt és ugyanakkor félt. De az elmúlt évek őket igazolták. „Bryan a megfelelő, hogy itt legyen és segítsen. És a legjobb szülő ebben a helyzetben” – árulta el Bullock. „Néha nehéz a társszülőség, mert mindent csak magam akarok csinálni.” Amikor szóba kerültek a kettejük közötti házassági pletykák, a színésznő azt mondta, hogy ő és Bryan nem érzik szükségét annak, hogy egy papírdarabon nyilvánítsák ki státuszukat egymás vagy bárki más előtt. „Én az az ember vagyok, aki már átment egy válási folyamaton. Végre megtaláltam életem szerelmét. Két gyönyörű gyermekünk van, vagyis három közös gyermekünk, az ő nagyobbik lányát is beleértve. Ez a legjobb dolog a világon” – mesélte a híresség. „Nem azt akarom mondani, hogy csináld úgy, ahogy én csinálom, de nincs szükségem papírra ahhoz, hogy odaadó társ és odaadó anya legyek.”

Forrás: JUST JARED
Nyitókép: Stephane Cardinale-Corbis/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: