Sean Penn harmadjára is megnősült: az Oscar-díjas sztár feleségül vette 31 évvel fiatalabb szerelmét

Sok boldogságot kívánunk nekik!

A színész és felesége, Leila George a legnagyobb titokban mondta ki egymásnak a boldogító igent, azonban az egyik barátjuk elszólta magát az esküvőről…

Rengeteg jó hír érkezett az utóbbi időben a sztárvilágból: megszületett Justin Timberlake második fia, megérkezett Sophie Turner és Joe Jonas első gyermeke – Sean Penn pedig harmadjára is megnősült. Az Oscar-díjas sztárt és újdonsült feleségét, Leila George-ot az egyik közeli barátjuk, az amerikai filantrópus, aktivista és vállalkozó, Irena Medavoy buktatta le a közösségi oldalán és még Leila eljegyzési gyűrűjét is megmutatta a követőinek.

„Annyira örülök annak, hogy @leilageorge #seanpenn összeházasodott. Szeretünk titeket. Köszönjük, hogy szinte a családunk vagytok… Odáig vagyunk a boldogságtól, hogy ráleltetek a lelki társatokra” – írta Irena egy azóta már törölt posztjában. „Nektek egymásra kellett találnotok. Isten áldjon titeket és a családot, amihez csatlakoztatok. Bemutatom Pennéket.”

Fotó: Instagram/@irenamedavoy

„Kimondták az Igent. Gratulálok ezeknek az elképesztően varázslatos embereknek. Gratulálok és szeretünk titeket” – olvasható az Instagram sztorijában. A pár még 2016-ban kezdett el randizni, és azután kezdtek el róluk pletykálni, hogy az ausztrál-amerikai színésznő posztolt egy képet magáról és Seanról. A kapcsolatukat 2016 októberében vállalták fel hivatalosan, akkor debütáltak először együtt a vörös szőnyegen. De a magánéletüket azóta is kínosan óvják a kamerák kereszttüze elől és csak nagyon ritkán jelennek meg együtt nyilvános eseményen.

A 28 éves Leilának ez az első házassága, míg az 59 éves színész már kétszer volt nős: 1985 és 1989 között Madonna, 1996 és 2010 között pedig Robin Wright férje volt, akitől két gyermeke született, Hopper és Dylan. Leila előtt pedig sokáig Charlize Theronnal élt kapcsolatban, vele 2015 júniusában szakítottak – a színésznő azonban továbbra is szingli és a jelek szerint ezen nem is nagyon szeretne változtatni…

Forrás: E! News – E! Online
Nyitókép: Kevin Winter/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: