Inspiráló „forradalmat” indított a híres nők körében Selena Gomez – már a Wonder Woman sztárja is csatlakozott hozzá

Reméljük, hogy sokan elfogadják majd az énekes-színésznő „kihívását”.

Az idei Screen Actors Guild-gála egyik legemlékezetesebb divatpillanata egyértelműen Selena Gomezé, aki a magassarkú cipőjét ledobva, mezítláb szaladt fel a színpadra, hogy átadhassa az egyik díjat Martin Short társaságában. A színész-énekesnő azután vált meg a lábbelijétől, hogy a vörös szőnyeges bevonuláson a fotósok kereszttüzében megbotlott a fekete Christian Louboutin modelljében és a biztonságiak kapták el őt esés közben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Page Six (@pagesix) által megosztott bejegyzés


A 29 éves sztár ezért úgy döntött, fittyet hány a társadalom nőkkel szembeni irreális elvárásainak és nem erőlteti vissza magára a kényelmetlen cipellőt, elkerülve ezzel egy esetleges újabb baleset esélyeit. A róla készült videók és képek természetesen villámsebesen körbejárták az internetet és a kommentekben egy emberként támogatták őt ezért a lépéséért. A közösségi médiában nők ezrei írtak köszönték meg neki, hogy megmutatta, nem kell egyfolytában tökéletesnek mutatkozunk vagy behódolnunk a valószerűtlen szépségideáloknak.

Sőt, Selena „akciója” még a Wonder Woman sztárjának figyelmét is felkeltette, hiszen Lynda Carter március 11-én úgyszintén mezítláb pózolt a vörös szőnyegen a Ruth Bader Ginsburg Woman of Leadership Award gálán. A 70 éves színész-énekesnő egy cseppet sem zavartatta magát cipők nélkül – csak úgy ragyogott a reflektorfényben. Mi pedig reméljük, hogy idővel egyre több híresség a sarokba meri majd dobni azokat a bizonyos kínzóan kényelmetlen tűsarkúkat…

Lynda Carter
Lynda Carter (Fotó: Paul Morigi/Getty Images)

Forrás: Page Six
Nyitókép: Frazer Harrison/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: