„Nem törődöm a súlyommal” – Selena Gomez nem kínozza magát diétával

Az énekesnő a body positivity, vagyis a testpozitivitás mozgalom lelkes támogatója.

Selena Gomez nemrég bevallotta, közel öt éve egyáltalán nem internetezett és erre elképesztően büszke is. A döntésének hála ugyanis jobban érzi magát, mint valaha. „Ez teljesen megváltoztatta az életem” – árulta el. „Boldogabb lettem, sokkal inkább jelen vagyok a pillanatban és mélyebben kötődöm az emberekhez.”

Az énekesnő rájött, hogy a közösségi média korábban teljesen maga alá temette őt, ezért törölte az összes social media applikációt a telefonjáról. Sőt, még azt sem tudja, milyen jelszóval léphet be a fiókjaiba, mert mindent az asszisztensei kezelnek helyette.

„A felesleges gyűlölet és az állandó összehasonlítgatás megszűnt, amint letettem a telefonomat” – fejtette ki Selena, aki nem titkolja, bipoláris zavarral, depresszióval és szorongással diagnosztizálták a múltban. De attól függetlenül, hogy távol akarja tartani magát ezektől a platformoktól természetesen nem hagyja szó nélkül, ha rosszindulatú megjegyzéseket kap – például az alakjára.

„Őszintén szólva, nem törődöm a súlyommal, mert az emberek így is úgy is megjegyzéseket tesznek rá” – üzente egy videóban, amit a TikTok csatornájára töltöttek fel. Éppen ezért eszében sincs megfosztania magát a kedvenc ételeitől, tudván, hogy  egyszer túl vékonynak tartják őt, máskor azt gondolják fogynia kellene. „Márpedig én úgy vagyok tökéletes, ahogy vagyok” – mondta Selena.

Forrás: Page Six
Nyitókép: Amy Sussman/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

 

Legnépszerűbb cikkek: