Semmi sem motivál a testmozgásra? Akkor hallgasd meg ezt a lejátszási listát!

A pörgős dalok segítenek, hogy ne a fáradtságra koncentrálj, hiszen elterelik a figyelmed és valóban szórakoztatóvá teszik a sportolást.

Mi a legnagyobb kihívás, amivel a sportolás során találkozhatsz? Szerintünk egyértelmű a válasz: belevágni és átesni a holtponton. Annak ellenére, hogy tudjuk, mindkét esetben a motiváció hiánya a probléma, nem könnyű erőt meríteni ezekben a helyzetekben. Hiszen mindig van 1-2 olyan pont, amikor azt gondoljuk, „kell ez most nekem?” és legszívesebben bedobnánk a törölközőt. Ilyenkor a zene lehet a mentsvárunk. Hiszen egy jól ismert, vidám sláger, egy pörgős dallam azonnal elvonja a figyelmünket, és a testmozgást nem kötelező munkává, hanem szórakoztató elfoglaltsággá változtatja. Nem véletlen, hogy a Spotify-on hemzsegnek az olyan lejátszási listák, amelyeket a streaming szolgáltató vagy a felhasználók kifejezetten sportoláshoz állítottak össze.

Mi is elkészítettük a sajátunkat, amelyben a #girlpower daloktól kezdve az elektronikus műfajig minden képviselteti magát. Miért? Szerintünk minél színesebb, változatosabb egy playlist, a dalok váltakozása annál jobban eltereli a figyelmünket a fáradságról. Így történhetett, hogy a woohoo. lejátszási listájában listavezető előadók és underground zenészek is helyet kaptak. Hallgass bele a válogatásunkba, hátha találsz néhány új dalt, amely a te lejátszási listádba is bekerülhet. Vagy egyszerűen indítsd el ezt, ha edzeni vagy takarítani készülsz, esetleg csak táncolnál egy jót otthon.


Nyitókép: Andrea Piacquadio/Pexels

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: