Shakira kivételt tett és megmutatta a fiait az Instagram-oldalán

A kolumbiai énekesnő kínosan ügyel arra, hogy ne osszon meg fotókat a családjáról: a közösségi oldalán párja, a labdarúgó Gerard Piqué, illetve két gyermekük is csak egészen ritkán szerepel. Most viszont végre látjuk Milant és Sashát.

Bár a közösségi média és a lesifotósok világában nincs könnyű dolga annak a hírességnek, aki meg akarja óvni a magánéletét a reflektorfénytől, mégis évről évre egyre több sztár dönt úgy, hogy nem (vagy csak ritkán) mutatja meg a gyermekeit a világnak. Blake Lively például nyilvánosan is arra kérte a médiumokat, ne fizessenek azért a lesifotósoknak, hogy üldözzék a gyerekeiket. A színésznő és férje egyébként maguk sem osztanak meg fényképeket három lányukról, Jamesről, Inezről és Bettyről. Hasonlóan gondolkozik a kérdésről Julia Roberts is, ugyanis lánya, Hazel csak idén, 16 éves korában debütálhatott a vörös szőnyegen.

De elképesztően ritkán szerepelnek Instagramon Shakira fiai is, ha pedig mégis posztol róluk az édesanyjuk, az arcukat akkor sem mutatja meg. Augusztus végén azonban kivételt tett és feltöltött magáról egy fotót a nyolcéves Milan és a hatéves Sasha társaságában. A felvétel ugyan egy csodálatos tájon készült, de emellett még érdekesebb az, hogy mekkorát nőttek a kolumbiai énekesnő gyermekei, mióta nem láthattuk őket.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Shakira (@shakira) által megosztott bejegyzés

Shakira egyébként 2011 óta él kapcsolatban Gerard Piqué labdarúgóval (aki szintén csak elvétve bukkan fel az Instáján), első fiuk, Milan 2013-ban, Sasha pedig 2 évvel később született meg. Az énekesnő második terhessége alatt azt nyilatkozta, hihetetlen békében él a világgal, mióta édesanya lett. „A szülővé válás rákényszerített arra, hogy új fontossági sorrendet állítsak, helyet teremtsek az életemben a legfontosabb dolgoknak és felismerjem, mik azok, amiket nyugodtan elengedhetek, mert nem dől össze körülöttem a világ, ha megteszem azt.”

Forrás: Page Six
Nyitókép: Noam Galai/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: