Sharon Stone-t dobta egy nála fiatalabb férfi, mert nem botoxolt: a filmcsillag válasza mindent visz!

Sharon Stone végzett a botoxszal, és nem hajlandó újra kipróbálni, csak hogy vonzóvá tegye magát egy férfi számára.

A 64 éves Sharon Stone az öregedésről és a romantikáról is mesélt a Vogue Arabiának adott interjújában. Felidézett például egy beszélgetést, amelyet nemrég folytatott egy randipartnerével. Amikor a férfi megkérdezte Stone-t, hogy használ-e botoxot, a színésznő gyors és szellemes válasszal állt elő: „valószínűleg nagyon jót tenne az egódnak és az enyémnek is, ha használnék”. Azt nyilván mondanunk sem kell, hogy ezek után nem bizonyult hosszúéletűnek a románc, a világsztár válasza viszont remélhetőleg legalább egy pillanatra elgondolkodtatta azt az illetőt, aki az arcba adagolt botox mennyiségében méri egy nő értékét.

Stone korábban már kísérletezett esztétikai eljárásokkal, de nincs kedve újra megkísérteni a sorsát, miután a különböző kezeléseknek komoly mellékhatásai voltak.

„Voltak időszakok a szuperhírnév idején, amikor botoxot meg ilyesmiket kaptam. Aztán volt egy súlyos agyvérzésem, ami után több mint 300 adag botoxot kellett felvennem, hogy az arcom egyik oldala teljesen visszaálljon a régi állapotába.”

Sharon Stone
Fotó: Rich Polk/Getty Images

Sharon Stone inkább az önbizalmára támaszkodik

A színésznő ahelyett, hogy kozmetikai beavatkozásokhoz folyamodna, hogy az öregedés látható jeleivel szembenézzen, inkább a belső önbizalmára támaszkodik. A konkrét eset? Júliusban a színésznő büszkén posztolt egy majdnem topless fotót magáról egy medence mellett állva. A posztot a „Hálásan tökéletlen egy tökéletes napon”  felirattal látta el. Természetesen a sok-sok követője értékelte a testpozitivitását.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sharon Stone (@sharonstone) által megosztott bejegyzés

A magabiztosság kulcsfontosságú a randizás világában, de a kémia is: ezen Stone sokat gondolkodott, miután kipróbálta az online társkeresést. Egy ideig a Bumble nevű társkereső applikáción volt, de végül törölte a profilját, miután rájött, hogy az online társkeresés nem neki való.

„Nem vagyok egy algoritmikus randizó”  – mondta. Ehelyett a régimódi élményre vágyik, amikor „találkozol valakivel, vannak közös dolgaitok, és megvan a kémia”.

Sharon Stone saját személyes kifutója a vörös szőnyeg

A világsztár évek óta, amikor csak megjelenik a vörös szőnyegen, mindig vonzza a tekinteteket, és ruhaválasztásaival mindig nagyot üt. Májusban a Cannes-i Filmfesztivál vörös szőnyegén többször is megjelent, más-más szettekben, de az egyik lehengerlő választása egy drámai kék-fehér mozaikos Dolce & Gabbana ruha volt, amelyet a Forever Young című film vetítésén viselt. 

Fotó: Daniele Venturelli/WireImage

Forrás: People

Nyitókép: Daniele Venturelli/WireImage

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: