„Van egyfajta intimitás ebben is.” – Sharon Stone elmesélte tapasztalatait az online ismerkedésről

Az elmúlt egy évben leginkább az interneten keresztül ismerkedhetünk, ami még a legnagyobb sztárokra is igaz. Az Elemi ösztön színésznője például 63 évesen próbálta ki a randi appokat.

A koronavírus-járvány kirobbanása az életünk szinte minden területére kihatott, így például az ismerkedésre is, hiszen nem egyszerű randevút szervezni a közösségi távolságtartás és a korlátozások mellett. (Sőt, a Harvard Egyetem kutatói szerint a nem egy háztartásban élő pároknak kerülnie kellene a csókolózást és szeretkezés közben is maszkot kellene viselniük.) A társkeresés a pandémia miatt máig főként az online térben zajlik, legyen szó akár hétköznapi emberről, vagy hollywoodi filmcsillagról.

Sharon Stone például egyáltalán nem titkolja, hogy a lezárások alatt kipróbálta a randi appokat. Azt mondja, ez egy teljesen újfajta kapcsolódás volt számára a férfiakkal. „Az online ismerkedés remek lehetőség a tapasztalatszerzésre, különösen a koronavírus alatt, amikor nem igazán lehet találkozni: ez egyfajta szabadságot jelent. Van valamiféle intimitás ebben is, kellemes így beszélgetni. Egy kicsit jobban megértettem azt is, hogyan gondolkoznak a férfiak, milyenek is valójában és miként működik az ő intimebb oldaluk.”

Bár az Elemi ösztön sztárja nem találta meg az igazit az alkalmazásokon, egyáltalán nem adja fel a reményt. Azt mondja, bízik abban, hogy ő is azok közé tartozik majd, akik megállapodnak. A színésznőnek egyébként számos nehézséggel kellett már szembenéznie a magánéletében az évek során: amellett, hogy kétszer is elvált, többször elvetélt, így nem lehetett saját gyermeke. Sharonnak három örökbefogadott fia van, Roan Joseph, Laird Vonne és Quinn Kelly.

Forrás: Female First
Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: