Sikkes, geometrikus minták magyar tervezőktől a lakás minden pontjára

Szerencse, hogy a geometrikus minták továbbra is a figyelem középpontjában vannak, a trend évek óta hódít!

Egy-egy kiegészítővel könnyedén modern hangulatot csempészhetsz a lakásba. A puritán skandináv vonal egyre unalmasabb, ha szeretnéd egy kis egyediséggel megtölteni az otthonodat, akkor érdemes kutakodni egy picit a körök, négyzetek és háromszögek világában: egy faliszőnyeg, párnahuzat, pár apróság, és máris stílusossá varázsoltad a környezeted!

Izgalmas nyomatok: falra velük!

Majoros Zita grafikája, 6000 Ft

A tájképek és unalomig nézett replikák sorában kellemes felüdülés lehet egy-egy egyedi formavilággal rendelkező falikép. Ha rajongsz a Balatonért, akkor ez a kép neked való. Egyszerűségével szinte bárhova remekül illik!

Földöntúli élmény ez az egyedi párnahuzat

SPACE ODYSSEY párnahuzat, EVUSKA 6100 Ft

A díszpárnák a nevükkel ellentétben jól jönnek például akkor is, ha A:megölelgetnél valakit, de épp nincs a közeledben senki / B:leheverednél a kanapéra egy délutáni szundi erejéig / C:felpolcolnád a laptopod, hogy egy vonalban legyél a kamerával az online megbeszélés alatt. És, ha már díszpárna, miért ne választanál valami izgalmas geometrikus alakzatokkal ellátott darabot!

Félig csukott szemmel is stílusos csésze

Kezemura, 3500 Ft

A reklámbögrék ideje már rég leáldozott! Azzal mind tisztában vagyunk, hogy a reggel eltöltött első óra nagyban befolyásolja az egész napunkat. Nos, ha egy ilyen csészével a kezedben ébredezel, az már fél siker. Figyelmeztetünk, egy eszpresszó nem lesz elég!

Nem csak egy pléd

Vándor Stúdió, Grádics pléd, 19 500 Ft

Az erkélyen, a teraszon, a kanapén vagy épp egy kellemes piknik alkalmával? Teljesen mindegy, hogy hol vagy, egy puha pléd miközben átmelegít, megnyugtat, az otthonosság érzetét keltheti benned. A kockás minta, ezúttal retró hangulatot kelt és bármilyen enteriőrben jól mutat.

Szőnyeg? Nem, műalkotás!

Hannabi NANA szőnyeg, 197 000 Ft

Egy hazai tervezésű szőnyeg egy lakás éke lehet. Ha nem szeretnél belesimulni az átlagosba, ha egy picit többre vágysz, elég csak rápillantani, máris ihletet kapsz a saját álmaid beteljesítéséhez. Kétségtelenül igaz, hogy nem mindegy, milyen tárgyak vesznek körül, ez a szőnyeg, bár a lábaid alatt van, képes messzire repíteni – képzeletben legalábbis biztosan.

Nyitókép: hannabisofa.hu; vandor.studio.hu; kezemura.hu; youniqstore.hu; printa.hu

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: